Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy Ford Scorpiot és a...

Vettem egy Ford Scorpiot és a Car vertical hülyeséget ír ki. Tapasztalt valaki ilyet?

Figyelt kérdés
Beírtam helyesen az alvázszámát a járműnek és egy Transit adatait dobta ki. Felszívtam magam és egy másik oldalon is lekérdeztem, ott pedig kiadta az autó valós adatait. A feleslegesen kidobott pénzt vissza adják vagy ment a kukába?

2023. dec. 28. 22:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10

Milyen átvizsgáló szakemberrel? Ez egy hobbi jármű, az állapotát én is megmondom. Az átvizsgáló ember meg fele annyi lett volna amennyi az autó, és ő se tudja róla az adatokat. :)

2023. dec. 30. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Tiszta vicc, hogy az emberek egy vásárlást követően, nem tudnak egyszerűen "csak" örülni az autónak.

Inkább leülnek a gép elé, és addig kutakodnak ostoba oldalakon, amíg valami idegbajt és kiadásokat hozó eredményt nem találnak.

Nem 1-2 használt autót vásároltam már életemben.

Kifizettem, átírattam, volt az eredetvizsgálaton, kötöttem rá biztosítást, kiállították az új forgalmit, és ennyi.

Ez nem elég?

Miért akar mindenki Columbot játszani?

2023. dec. 30. 13:30
 13/16 A kérdező kommentje:
#8 Elküldtem az emailt a szükséges dokumentumokkal. Ha vissza lesz utalva az összeg megírom.
2023. dec. 30. 18:37
 14/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Rendes vagy :)
2023. dec. 30. 19:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Vissza lett utalva a lóvé, szóval normálisak ilyen szempontból. :)

2024. jan. 3. 21:08
 16/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Mondom! Miért hazudnám, hogy visszautalják? Mi okom lenne rá?

Köszi mindenkinek a lepontozást, tetszik ez a mérhetetlen rosszindulat ami bennetek rejlik. Remélem mindenki úgy áll hozzátok ahogy ti álltok máshoz. Legyen ilyen megkeseredett sanyarú életetek.

2024. jan. 4. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!