Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy Ford Scorpiot és a...

Vettem egy Ford Scorpiot és a Car vertical hülyeséget ír ki. Tapasztalt valaki ilyet?

Figyelt kérdés
Beírtam helyesen az alvázszámát a járműnek és egy Transit adatait dobta ki. Felszívtam magam és egy másik oldalon is lekérdeztem, ott pedig kiadta az autó valós adatait. A feleslegesen kidobott pénzt vissza adják vagy ment a kukába?

2023. dec. 28. 22:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Ment a kukába a pénz.

Én nem tudom, hogy aki reklámozza ezt annak hogy jó, de a Becsületesnepper videó után nekem speciel nagyon nem szimpi ez a cég.

2023. dec. 28. 22:20
 2/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
36%
Visszaadják. Töltsd ki a formot és e-mailezd el nekik.
2023. dec. 28. 22:24
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
A carvertical egy fos, nem lehet annak elhinni semmit. Inkább átvizsgáltatni kell az autót és jól megnézni, hogy minden rendben van-e az autóval. Illetve megnézni látványos nyomokat hogy sérülve volt-e.
2023. dec. 28. 23:16
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem fognak pénzt visszaadni. Jófejek lesznek és lekérdezhetsz majd egy másikat, aminek szintén semmi értelme nem lesz.

Nem értem, hogy hogyan szopják be még mindig ezt a szarvertikált az emberek...

Ráadásul ha már megvetted az autót, akkor teljesen felesleges lekérdezni. Mégis mit csinálsz vele, ha kiderül bármi?

2023. dec. 28. 23:34
 5/16 A kérdező kommentje:

Ugye ez nem minden napi kocsi, Cosworth motoros 2.9 német papírokkal. Szimplán kíváncsi voltam mit ad ki, egyszer már bejött. Az érdekelt igazából, hogy lopott e.

De ha nem is fizetik ki kenjék a hajukba.

2023. dec. 29. 01:43
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

a carvertical egy pénzlehúzos szar oldal

a JSZP az amit érdemes hazsnálni. jééé és még ingyen is van:D

2023. dec. 29. 06:50
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 de ott csak magyart tudsz lekérdezni
2023. dec. 29. 07:58
 8/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
71%
Sziasztok, a második vagyok. Nem értem miért kell lepontozni, 3 hónapja kértem le a kocsimat és simán visszaadták, úgy hogy csak arra hivatkoztam, hogy nem volt elég informatív. Szóval lehet itt fosozni a carverticalt de közben tudja az ember hogy még életetekben nem használtátok.
2023. dec. 29. 10:22
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
felejtsétek el ezt a carverticalt.
2023. dec. 29. 11:09
 10/16 anonim ***** válasza:
22%
Spórolj a lekérdezéseken, és ami értelmes ajánlatnak tűnik, nézesd meg az átvizsgáló szakemberrel, az nem kidobott pénz.
2023. dec. 30. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!