Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennétek ezt az autót?

Megvennétek ezt az autót?

Figyelt kérdés

Ezt az autót néztem ki, első autónak. Mindenképpen a városban akarok venni, nem igen tudok kivel elmenni megnézni. Úgy hallottam ezek jó motorok. A vételár duplája a rendelkezésemre áll. Mire figyeljek? Első kocsim lenne, de szeretném egy 3-4 évig megtartani, nem gond ha valamennyit rá kell költeni.

[link]

2023. dec. 26. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Golfra is vigyél valakit, aki átnézi.

Az sem lesz csak karbantartós költség.

7-900 még az autópiac aljának számít. Nem te leszel az első akit olcsón vernek át.

2023. dec. 26. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez a Golf se sokkal jobb, látványos, hogy törött volt, jobb oldalon ajtók elütnek, lámpák sem egyformán vannak mattulva látszólag, első lökhárítón fényezett a léc, máshol nem. Ez elég kókányul van összetárkolva törés után. Valószínűleg darabokban hozták be és csak összeszögelték, hogy a vasáron vett roncsból minél többet kiáruljanak.

Ha kétszer ennyi pénz áll rendelkezésre, akkor meg kellene emelni a vételárat kicsit.

2023. dec. 26. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Német hulladékok, ezekre pénzt adni balgasag. Egy megbízható japánt nézz inkább.
2023. dec. 26. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:
2023. dec. 26. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy mindenkinek az ismerős körömben, úgy neked is tudom ajánlani a Suzuki Alto,baleno,liana vonalat. Ezeket 600-700k-ért már megveszed teljesen jó állapotban,klímával,ülésfűtéssel, szuper kis pörgős motorokkal:)

Értem én a német autó birtoklási vágyat,de ha valóban csak ennyit szeretnél autóra költeni, inkább nézz szét a japán autók között is!

2023. dec. 27. 07:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. dec. 27. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!