Megvennétek ezt az autót?
Ezt az autót néztem ki, első autónak. Mindenképpen a városban akarok venni, nem igen tudok kivel elmenni megnézni. Úgy hallottam ezek jó motorok. A vételár duplája a rendelkezésemre áll. Mire figyeljek? Első kocsim lenne, de szeretném egy 3-4 évig megtartani, nem gond ha valamennyit rá kell költeni.
Golfra is vigyél valakit, aki átnézi.
Az sem lesz csak karbantartós költség.
7-900 még az autópiac aljának számít. Nem te leszel az első akit olcsón vernek át.
Ez a Golf se sokkal jobb, látványos, hogy törött volt, jobb oldalon ajtók elütnek, lámpák sem egyformán vannak mattulva látszólag, első lökhárítón fényezett a léc, máshol nem. Ez elég kókányul van összetárkolva törés után. Valószínűleg darabokban hozták be és csak összeszögelték, hogy a vasáron vett roncsból minél többet kiáruljanak.
Ha kétszer ennyi pénz áll rendelkezésre, akkor meg kellene emelni a vételárat kicsit.
Ahogy mindenkinek az ismerős körömben, úgy neked is tudom ajánlani a Suzuki Alto,baleno,liana vonalat. Ezeket 600-700k-ért már megveszed teljesen jó állapotban,klímával,ülésfűtéssel, szuper kis pörgős motorokkal:)
Értem én a német autó birtoklási vágyat,de ha valóban csak ennyit szeretnél autóra költeni, inkább nézz szét a japán autók között is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!