Milyen fizetés, illetve milyen anyagi háttérrel mernétek németországban autót részletre venni? ( új autót) például egy VW t-roc
Figyelt kérdés
ha 5 évre olyan 300-350 euró lenne havonta2023. dec. 25. 02:53
1/10 anonim válasza:
Nem az auto megvetele a dräga, hanem a fönntartäsa.
3/10 anonim válasza:
Hát kb 3500-4000 EU de azt is úgy ha mindent ki fizetsz és marad 2000 . Hisz nem azért megy ki az ember hogy az autóra keresen
4/10 anonim válasza:
#3 Neked másfél millió forintos fizetés kell ahhoz, hogy meg merj "kockáztatni" egy havi 100 ezres törlesztőt? Jó bátor vagy hallod. :DDD
Hadd tippeljek: egy doboz sört is csak 10 millió forint megtakarítás után mersz megvenni?
5/10 anonim válasza:
Igazából, ha hó végén marad ennyi pénzed, akkor jó vagy.
Emellé jön az éves szervíz évi kb 300-400 Euro meg ugye a biztosítás ami sok.
Azért nem fizuhoz kötném, mert senki nem látja a költségeidet: mennyiért bérelsz lakást, van-e gyereked stb.
6/10 anonim válasza:
Ez függ attól is, hogy mennyire élsz nagy lábon...van közeli rokonom aki a párjával 4000 euró felett keres és sosincs pénze, én amikor ugyanenyit kerestem le tudtam tenni simán 2500 eurót havonta. Ha hitelt szeretnél az Ing-t ajánlom, hamar megy minden online és nem kéri be az eredeti törzskönyvet.
7/10 A kérdező kommentje:
Én csak 1500 eurót keresek.. ebből 300 a szoba
2023. dec. 25. 14:21
9/10 anonim válasza:
Magyarok idekint nem igy foglalkoznak vele🤣🤣🤣
Min 20.000€ legyem es premium nemet szar... bmw audi merci
Az h megengedheti e magának vagy milyen hosszu az a bizonyos takaro leszarják.. utánna megy a siras
98% uk ilyrn
10/10 A kérdező kommentje:
9. PONTOSAN!!!! volt egy lakótársam... vett fel hitelt.. abbol vettek autót.. facen tették a fejüket hogy : mivan magyarok. ez német.o..... aztán mondta nekem a faszi hogy nem is bízik az autóban meg amugy is drága a fentartása.... xDDD
2023. dec. 27. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!