Németországba költözés középfokú végzettséggel?
Középfokú műszaki végzettséggel (automatizáció technikus, karbantartó) 3 év tapasztalattal mennyire állnak szóba a magyarral ha nem betanított munkáról van szó? A németet még tanulom és nem szeretnék munkaközvetítőt vagy munkásszállót. Mennyire jönnék ki a fizetéssel hasonló munkakörben?
A másik lehetőség Hollandia, de állampolgárságot is szeretnék és a holland nyelv a 0-ról túl sok lenne.
Ilyesmi szakmával rendelkező embereket szoktak eléggé keresni. Szerintem próbáld meg itthonról a munkakeresést, de persze az e-meilben írd le, hogy tervezel kiköltözni és a németet is intenzíven tanulod. Talán még a lakáskeresésben is segítenek.
(Én így csináltam, bár én Svájcban költöztem így és szállodai szakmám van, úgyhogy kaptam egy szobát az elején, de már a szerződés aláírásakor sorolta a főnök, hogy ő úgy tudja, hogy ez meg az meg amaz épp kiadja a lakását - kisvárosban startoltam -, meg amikor memgvolt a lakás, akkor adott tanácsot, hogy melyik internetes szolgáltatót keressem meg, stb.
Ertik igen. De majd ha elkezd dialektussal beszelni....
Tanulj 1 kis alapot tobbit kint
8ev nemet nyelvtanulaasal annyira mentem h bemutatkozni meg h honnan jottem hany eves vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!