VW Lupo 3L nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Tök véletlenül találtam rá a neten, eddig nem is tudtam, hogy létezik! 1,2 dízel moci, elméletben 3,0 literes fogyasztás! Szeretek csak úgy furikázni bele a nagyvilágba, ezzel bejárhatnám az országot 1000 Ft-ért 100km enként! Most egy 1,9 Passatot hajtok 7 literes fogyasztással, ezt cserélném le rá. 26 évesen 183/80 kilóval szerintetek nagyon gázul néznék ki egy ilyenben?
4,7 liter 180 nál!! [link]
2010. okt. 21. 21:37
1/16 anonim válasza:
Ne légy már ilyen fillérbaszó.A passat az mégis csak passat.Nem kell részleteznem ugye?:)
2/16 anonim válasza:
Kit érdekel, ha tényleg kevesebb mint felét enné? Ilyet meg mint az első, azért az, hogy valamennyi kétszer annyit eszik, az nem FILLÉRES kérdés. Vagy te nem jártál még benzinkúton?
4/16 anonim válasza:
A Lupo egy kis fostalicska, Nagytaták imádják!
5/16 anonim válasza:
Szerintem sem gáz! Pici, de azért VW!! Van benne anyag. De szerintem ne menj vele 180-al... Azért az sok neki.
6/16 anonim válasza:
180 egy francokat. Tudod mikor megy annyit.
És a 3 liter inkább 5.
7/16 anonim válasza:
Nagyon gáz:D
El ne hidd a 3L-es fogyasztást... max kizsírozott szakadékban :D Bár ot már megy 180at is ha elég mély :D.
Amúgy a dízelnek undorító hangja van... Maradj a Passatnál.
8/16 anonim válasza:
Nagy szakértők vannak itt akik képen láttak csak ilyen kocsit..A 3liter az a GYÁRI átlagfogyasztás! Nekem volt ilyen kocsim ,a rekordom 2.4 liter volt országúton,talán robogóval meg lehetne ezt dönteni... városban dugóban 4-4,5 a fogyasztás(Bp.)Végsebesség 170 ami éppen elég kis hazánkban.A 3l lupokban kézzel is kapcsolható triptronic váltó van start-stop rendszer ,automata szabadonfutó ,eco mód kapcsoló, alu kaszni (nem rohad)és megannyi okosság amelyeket most kezdenek ujdonságként beállítani az új autókban ,ez meg 90es évekbeli tervezés! Ha kicsinek találod ,akkor nézz körül Audi A2 3L is létezik ugyanez a váltó-motor-fogyasztás ,de az 5ajtós,nagyobb a csomagtere is.Viszont drágább.Ha nem tetszik az automata váltó ami sajnos a legfőbb hibaforrás ebben a típusban, akkor van 1.4tdi is ami kb 1lityivel többet eszik .Olcsóbb alternatíva a Seat Arosa ami Lupo klón csak 3L 1.2tdi nincs belőlle csak 1.4tdi.Amúgy meg nem ciki egyáltalán, rengetegen kérdezgetnek úton útfélen a kocsiról,meg akarják venni stb. Nagyon nem mindegy ,hogy ugyanazt az utat duplaannyi pénzből teszed-e meg vagy sem és a megmaradt pénzt el tudod költeni értelmesebb dolgokra is.
9/16 eee333 válasza:
qrva jó kis autó, 3,1 el hoztam le autópályán , városban pedig 3,6 al járok. pár napja van nálunk de szeretjük .
10/16 eee333 válasza:
muszály hogy megint írjak . már 1,5 hónapja nálunk van nagyon szeretjük.3,9 et eszik jelenleg.egy két dolgot kicseréltek benne de most minden oks .szaladgálni szupi a mai üzemanyagáraknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!