Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Illik új autót ajándékozni...

Illik új autót ajándékozni családtagnak Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sokszor láttam ahogy konfigurál össze autót online, és most találtam egy készletes konfigot viszonylag jó áron, viszont nem tudom, hogy mennyire örülne neki ha mondjuk nem tetszik pont ez a fényezés vagy a belső tér színei, stb..

Csak ez sokkal kézzel foghatóbb ajándék lenne mintha csak azt mondanám neki, hogy vegyen egyet és kifizetem, illetve biztos nagyon örülne neki csak ha véletlen pont úgy képzelte el a kocsit, hogy más színű bőrülések vannak benne, vagy a külsejét akkor meg benne lesz az érzés, hogy miért pont ilyet kapott..

Nagyjából tudom mik tetszenek neki és láttam pár konfigurációt amit csinált, de nem vagyok benne azért 100% biztos és kifutok az időből már..

2023. dec. 22. 18:39
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Miért linkeljek fotót? Leírtam milyen autóról beszélünk? Nem. Akár lehetne egy Suzuki Swift is, arról miért szeretnél fotót?

Nem tudom miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni alapjáraton minden embernek.

2023. dec. 27. 12:40
 22/26 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiak vagyunk, hogy milyen autó lett végül. Ennyi.
2023. dec. 27. 16:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Egy szemfüles kollégánk le tudta fotózni a karácsonyi ajándéknak szánt autót: [link]
2023. dec. 27. 18:21
 24/26 anonim ***** válasza:
Jó tudom, egy kicsit rossz a kép minősége, de gyorsan kellet fotóznia egy régebbi mobillal.
2023. dec. 27. 18:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Na tökéletes alfa lett! Gratulálunk! :)
2023. dec. 27. 19:24
 26/26 anonim ***** válasza:
67%
Annyira vettél Te autót Karácsonyra, mint amennyire én utaztam a Holdra, de hazug kis bohóc.
2024. jan. 6. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!