Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Illik új autót ajándékozni...

Illik új autót ajándékozni családtagnak Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sokszor láttam ahogy konfigurál össze autót online, és most találtam egy készletes konfigot viszonylag jó áron, viszont nem tudom, hogy mennyire örülne neki ha mondjuk nem tetszik pont ez a fényezés vagy a belső tér színei, stb..

Csak ez sokkal kézzel foghatóbb ajándék lenne mintha csak azt mondanám neki, hogy vegyen egyet és kifizetem, illetve biztos nagyon örülne neki csak ha véletlen pont úgy képzelte el a kocsit, hogy más színű bőrülések vannak benne, vagy a külsejét akkor meg benne lesz az érzés, hogy miért pont ilyet kapott..

Nagyjából tudom mik tetszenek neki és láttam pár konfigurációt amit csinált, de nem vagyok benne azért 100% biztos és kifutok az időből már..

2023. dec. 22. 18:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%

Persze, mester, taníts minket. Ha akkora ember lennél, mint aminek előadod magad, nem a GYK-ra írnál ki retardált kérdéseket, december 22.-én :D

2023. dec. 22. 20:15
 12/26 anonim ***** válasza:
36%

8-as, Miért ne lehetne akár a kérdező testvéréé, vagy apjáé az az autószalon, ahonnan venné az autót?

Szerintem nehéz kérdés ez. Én úgy gondolom, úgy sokkal ütősebb tud lenni az ajándék, ha kiválasztod, milyen legyen és tényleg tetszik neki, mintha ő veszi meg, hiába tudja, hogy ajándék. Nem tudom, van-e arra lehetősêg, hogy megveszed neki és utána, ha mégsem teljesen fedi az elképzelését, akkor visszaviszed a szalonba és ott lesz egy kiállítási darab, illetve idővel értékesítik, te pedig kihozol helyette egy másikat, ami már megfelelő.

2023. dec. 22. 20:21
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Egy új autóba mi az izgalom?
2023. dec. 22. 23:11
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem gondolnám, hogy akik itt előadják, hogy nem örülnének neki még pedig azért mert valószínüleg nem tehetik meg most meg féltékenyek ezért még be is szólnak mert nekik nincs és sohasem volt olyan kapcsolatuk mint neked hogy akár ünnepen is el tudod hozni a kocsit. De ez a Magyar mentalitás ócsárolni lenézni és meghazuttolni a másikat csak azért mert neki mondjuk nem hitelre van a ház kocsi meg nem 250-ér cumizik egy gyárba.

Ha tudod, hogy mi az az összeállítás ami tetszik neki egész nyugodtan vedd meg egy ilyen ajándéknál nem hinném, hogy az lenne az első megjegyzés, hogy az ülésen feketével van a varrás és nem fehérrel.

2023. dec. 22. 23:21
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Azért itt kibújik a magyar mentalitás, holnap szombat. Lehet a kereskedésben forgalomba helyezve új autó. Ismerettséggel és pénzzel elhozhatja akár holnap. Majd amikor lesz okmányiroda átiratja.

Szerintem vedd meg, ha ilyet nézett biztos örülni fog neki.

2023. dec. 23. 01:37
 16/26 anonim ***** válasza:

Hát én a főnökötől kaptam idén karácsonyra. Nem mondom, hogy nem örülök, mert nagyon is. De ha magam konfiguráltam volna, nem ilyen lenne.

Nyilván ha nem kamu, így dec. 22-én, akkor én azt csinálnám, hogy kapna valami ötletes ajándékkártyát, ami egy időpontfoglalás egy szalonba a két ünnep közé, de ne derüljön ki mire. Csak, annyit lásson, hogy fix program lesz abban az időpontban. Aztán így elvinném a szalonba, hogy akkor lehet konfigurálni. azért készülj fel rá, hogy összegben több lesz, mint amit magánnak csinált

2023. dec. 23. 15:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Végül megkapta és nagyon örült neki. Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak!
2023. dec. 26. 19:44
 18/26 anonim ***** válasza:
30%
Mi köszönjük, hogy segíthettünk!
2023. dec. 26. 21:14
 19/26 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező! Linkelnél egy fotót az autóról a kétkedő, rosszindulatúak kedvéért? ( Persze kitakart arccal, meg mindennel amivel beazonosítható lenne)

Én az elejétől kezdve tudtam, hogy igaz😊 Örülök, hogy örült a családtag, és hogy segíthettünk😊😊

2023. dec. 26. 23:03
 20/26 anonim ***** válasza:
#19:Igen, akkor lenne igazán kamu, ha most linkelne egy képet XD 22-én kitalálja, 27-én meg ott az autó. Persze XD
2023. dec. 27. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!