Hogy került tejeskávés trutyi a légszűrőházba?
Az olajgőz keveredik a párával és kész az emulzió.
Vedd le a csövet a légszűrőházról és csinálj neki egy különálló lecsapató tartályt.
(a motor jövöjére nézve nem túl jó jel)
Az a baj hogy kell neki a kartergáz mert van még egy cső ami a karburátorba megy a légszűrőházból, onnan kapja a pillangó tengely is a kenést úgyhogy a karter csövet nem tudom lekötni teljesen.
Ez ennyire káros a motor jövőjére nézve? Mert nyáron nem produkálta ezt az autó. Azt hittem hogy csak a hideg miatt képződik ez a cucc…
Biztos nem fogy a víz?
Nekem most ilyen tünetem van egy autóval, ez volt a kezdeti hiba, hengerfej is lett cserélve(a tömítés átégett több helyen), azt hittem ez megoldja a gondot. Kis benzines vacak motor.
De még üzemmelegen is fehér füstöt ereget amiatt nagyobb fordulaton, mert rengeteg víz jut az olajba. És sajnos kicsit fogy is a víz.
Azért lett hengerfej cserélve, mert így jártak az autóval, és gyakorlatilag elrohasztotta a vezérműtengelyt, himbákat.
Találkoztam rengeteg ugyanilyen motorral, egyiknél se volt ilyen fehér trutyi, se télen, se nyáron.
A pillangótengely kenését szolgálja a kartergáz?
Az komoly! 😃
"A pillangótengely kenését szolgálja a kartergáz?"
Mindig tanul az ember :)
Azért kíváncsi lennék, hogy ezt melyik szakkönyvben olvasta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!