Volt egy balesetem és kicsit kivittem a buszmegálot kaptam
büntit és eltiltást is 3-hónapot. lehet e az ellen tenni
valamit és az eltiltást töröljék? köszi.
Igen, lehet hosszabbítani, akár börtönbe is kerülni, ha eltiltás alatt vezetsz. Ugye nem gondolod komolyan, hogy komoly balesetet okozol és utána még sok neked a 3 hónap?
2023. dec. 20. 21:15
2/21 anonim válasza:
Valószínűleg lehet fellebbezni, jogorvoslatot kérni. De gyanítom, hogy nem érdemes.
De mi semmit nem tudunk a ügyedről és nem is vagyunk jogászok, úgyhogy kérdezd inkább az ügyvédedet.
2023. dec. 20. 21:58
3/21 anonim válasza:
Örülj, hogy nem állt senki a buszmegállóban, vagy ha állt, akkor nem csaptad el. Ha valakinek súlyos sérülést, netán maradandó károsodást vagy halált okoztál volna, akkor nem úsztad volna meg 3 hónap eltiltással.
2023. dec. 20. 22:16
4/21 anonim válasza:
Ha kizárólag a te hibád volt (nem hátulról löktek meg, vagy megcsúszott a kocsi vagy egyéb meghibásodás volt) akkor egy életre eltiltanálak a vezetéstől, ha rajtam múlna.
2023. dec. 20. 23:10
5/21 anonim válasza:
Lehet tenni. Nem mész neki egy buszmegállónak. Persze az előtt, hogy kirótták a büntit.
A legjobb, amit tehetsz, hogy térden állva kérvényt nyújtasz be a büntetést kiszabó intézményhez, hogy örökre tiltsanak el a járművezetéstől, ne csak ilyen rövid időre. Ha ezt esetleg elutasítanák, akkor bosszúból önként megfosztod magad attól, hogy valaha az autónak arra az ülésére ülj, ahol még eléred a kormányt.
2023. dec. 21. 00:03
6/21 anonim válasza:
Gondolom itt azért kaptad a 3 hónapot mert buszmegállót vittél ki amiben ha ott áll valaki akkor valszeg agyon is ütöd, úgyhogy jogosan kaptad.
Egyébként nem olyan sok az a 3 hónap. Simán kibírható.
2023. dec. 21. 02:27
7/21 A kérdező kommentje:
4-válasz minek tiltanál el 30-al mentem akkor eset le a nagy hó és megcsusztam sose csináltam semmit ne itélkezz ha nemtudod
2023. dec. 21. 03:10
8/21 anonim válasza:
Volt téligumi az autón?
2023. dec. 21. 03:23
9/21 anonim válasza:
Fel lehet lebbezni és évekig pereskedni, legalább addig sem adják vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!