Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt egy balesetem és kicsit...

Volt egy balesetem és kicsit kivittem a buszmegálot kaptam büntit és eltiltást is 3-hónapot. lehet e az ellen tenni valamit és az eltiltást töröljék? köszi.

Figyelt kérdés
2023. dec. 20. 21:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Igen, lehet hosszabbítani, akár börtönbe is kerülni, ha eltiltás alatt vezetsz. Ugye nem gondolod komolyan, hogy komoly balesetet okozol és utána még sok neked a 3 hónap?
2023. dec. 20. 21:15
 2/21 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg lehet fellebbezni, jogorvoslatot kérni. De gyanítom, hogy nem érdemes.

De mi semmit nem tudunk a ügyedről és nem is vagyunk jogászok, úgyhogy kérdezd inkább az ügyvédedet.

2023. dec. 20. 21:58
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Örülj, hogy nem állt senki a buszmegállóban, vagy ha állt, akkor nem csaptad el. Ha valakinek súlyos sérülést, netán maradandó károsodást vagy halált okoztál volna, akkor nem úsztad volna meg 3 hónap eltiltással.
2023. dec. 20. 22:16
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha kizárólag a te hibád volt (nem hátulról löktek meg, vagy megcsúszott a kocsi vagy egyéb meghibásodás volt) akkor egy életre eltiltanálak a vezetéstől, ha rajtam múlna.
2023. dec. 20. 23:10
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

Lehet tenni. Nem mész neki egy buszmegállónak. Persze az előtt, hogy kirótták a büntit.

A legjobb, amit tehetsz, hogy térden állva kérvényt nyújtasz be a büntetést kiszabó intézményhez, hogy örökre tiltsanak el a járművezetéstől, ne csak ilyen rövid időre. Ha ezt esetleg elutasítanák, akkor bosszúból önként megfosztod magad attól, hogy valaha az autónak arra az ülésére ülj, ahol még eléred a kormányt.

2023. dec. 21. 00:03
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom itt azért kaptad a 3 hónapot mert buszmegállót vittél ki amiben ha ott áll valaki akkor valszeg agyon is ütöd, úgyhogy jogosan kaptad.

Egyébként nem olyan sok az a 3 hónap. Simán kibírható.

2023. dec. 21. 02:27
 7/21 A kérdező kommentje:
4-válasz minek tiltanál el 30-al mentem akkor eset le a nagy hó és megcsusztam sose csináltam semmit ne itélkezz ha nemtudod
2023. dec. 21. 03:10
 8/21 anonim ***** válasza:
74%
Volt téligumi az autón?
2023. dec. 21. 03:23
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Fel lehet lebbezni és évekig pereskedni, legalább addig sem adják vissza.
2023. dec. 21. 03:32
 10/21 anonim ***** válasza:
85%
Persze, kivárod a 3 hónapot, ennyit tehetsz.
2023. dec. 21. 04:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!