Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autón napfénytető cserélhető...

Autón napfénytető cserélhető simára?

Figyelt kérdés
Új atót tervezek venni és egy nagyon jót találtam egyetlen (számomra) hátránnyal, hogy napfénytetős egy kis téglalapnyi méretben. Szerintem eléggé elcsunyitja kivül-belül is, mellette haszontalannak gondolom. Az a kérdésem hogy pénzt nem számolva, ez az elem cserélhető lehet egy másik autó tetőre amin nincs rajta ilyen?

2023. dec. 17. 15:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát, itt vannak kerdőjelek.

A tetőablakokat, 99%, hogy egy darab műanyag lemezzel el lehet tüntetni, szóval van egy elhúzható müanyag biszbasz, ha gyari. Ha nem az akkor nagyon sötét gyanítom maga za üveg, de lehet müanyag is. Ha utóbbi, akkor tuti utólagos.

A beázás másik dolog, mivel ha gyari, akkor van neki elfolyó rendszere, és márka-tipustól függően ha meglocsolod ovatosan a peremén belül valahol kifolyik alul.

2023. dec. 17. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:

"meg arra figyelmeztetnek hogy beázik, ez mennyire igaz?"

#5-ös vagyok. Az én autóm még csak most lesz 6 éves. Még viszonylag fiatal, soha nem ázott még be. De ha a szigetelő gumi el is öregszik és valaki nem cseréli időben, úgy van kialakítva alatta a karosszéria, hogy ha bejut a víz, nem az utastérbe, meg a tetőkárpitra folyik. Hanem szépen egy csatornán az A-oszlop mentén kifolyik a kocsiból.

Ja, 14 éves autóról beszélünk?! Valamiért eddig új, 0 km-esre gondoltam... Én leginkább a tetőablakon keresztül szoktam szellőztetni. Ahogy írod, én ezt felfelé nyújtózkodva is meg szoktam tenni: "az a legjobb ha lehuzom tövig az ablkaot jön a szél a kezem meg kint." Amikor sima, telitetős autóban ülök, eleinte mindig meglepődöm, hogy fényes nappal is milyen sötét van a kocsiban. Meg fura, hogy fölém hajlik a tömör lemez.

Szóval, ahogy írtam, én szeretem. Lehet nélküle is élni, de sok előnye van, szerintem jópofa dolog. Biztos nem küszködnék azért, hogy utólag megszüntessem.

2023. dec. 18. 07:08
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Soha nem vennék ilyet.

Két kollégámnak volt ilyen azokkal beszélgettem és azt mondták hogy semmi értelme.

Sebességnél zajos, esőben hóhan , télen se lehet használni.

HA süt a nap megint nem jó, mert szarrá égeti a fejét a nap, ezt meg is tapasztaltam egyszer.

Meg mint írják hogy ha elromlik akkor nagy szívás.

Egy dizájn csak.

2023. dec. 18. 09:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik legjobb extra, amit mostanában hajlamosak az emberek alulértékelni.

Ha új autó, akkor olyat rendelsz, amilyet akarsz és kész.

Elméletben persze, be lehetne foltozni, de többszöröse mint megrendelni a megfelelő felszereltségű autót

2023. dec. 18. 12:53
 15/16 anonim ***** válasza:

"Sebességnél zajos"esőben hóhan , télen se lehet használni.

HA süt a nap megint nem jó, mert szarrá égeti a fejét a nap"

2023. dec. 18. 16:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Na lemarad, amit reflektálni akartam, véletlenül enter nyomtam.

Szóval 90%-ban hosszabb utakra autópályán járok. Én még nem vettem észre hogy zajos lenne. Ha menet közben bukóra nyitom, pont sokkal kevésbé zajos, mintha az oldalablak lenne lehúzva.

Télen, esőben, hóban meg minek kitárni?! A mínuszokban lehúzott oldalablakkal sem szoktam közlekedni. Ha nagyon szellőztetni kell pár másodpercre, simán megoldható ezzel is.

A napsütés ha zavar, egy mozdulattal elhúzod a gyári rolót. Máris olyan, mintha fix tetőd lenne. Problem solved. Ez megint olyan, hogy a szomszéd sógorának a kollégájának a nénikéje azt mondta, hogy sz@r, akkor teljes meggyőződéssel kürtöljük szét a neten, hogy az már bizony csak az lehet...

2023. dec. 18. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!