Autón napfénytető cserélhető simára?
Nem.
A tetőlemez hegesztéssel csatlakozik a karosszériéhoz. Amire eleve kivágottetőlemezt hegesztenek - mert napfénytetősnek készül - azon csak roncsolásal (le kell vágni a régit és egy teli lemezt kell hegeszteni a helyére) módosítható a dolog
Egy új autót emiatt nem vagdosnék, hegesztenék, fényeznék újra. Márkaszerviz gyári új alkatrészekkel szerintem horror áron vállal ilyet. Ha nem márkaszervizbe viszed, akkor meg gondolom ugrik a karosszériára az átrozsdásodási garancia. Rendelni gondolom lehet nem napfénytetőset. Még ha várni is kell rá, inkább azt választanám.
Amúgy én direkt kértem rendeléskor elektromos napfénytetőt. Nekem tetszik, használom is. Ha lehet a következőbe is kérni fogom.
A 20 éves beázik. Az új azért ritkán.
A napfény nem sokat ér, de kellemes időben amikor még nem akar légkondizni az ember sokkal jobb a tetőablakot nyitni, mint a sima ablakokat, sokkal komfortosabb.
"Aha szóval kész volt egybe az autó és utológ készítették bele a lyukat neki?"
Azt mi honnan tudhatnánk?
Gyárilag lehet telitetős, vagy napfénytetős. Ha az utóbbi, akkor nem vagdosnak semmit, hanem a megrendelésnek megfelelő tetőlemezt hegesztik fel.
Ha napfénytető nélküli volt akkor persze utólag is faraghatott rajta a tulaj, vagy az ő megbízásából egy szervíz, de fordítva akkor sem megy.
#7 Ez egy 14 éves kocsi lesz, ugyhogy kb pont jó akkor, valamint ezért tartom hasztalannak mert pl én klimát sose használok az a legjobb ha lehuzom tövig az ablkaot jön a szél a kezem meg kint. Klíma csak akkor volt használatba ha valaki kölcsönkérte a kocsit 😂
#8 Igen én hasonlóra gondoltam hogy ha szar lesz akkor csak BMW-n 🤣, de én egy skodát veszek, az meg az egyik leg megbízhatóbb autó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!