Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha már a kresz sem megy,...

Ha már a kresz sem megy, akkor meg se próbáljak felvételizni az orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés
Nagyon jó tanuló vagyok, 11.-es. Kémiából, bioszból is nagyon jól állok, viszont a jogosítványszerzés ki fog rajtam.. Nem megy a kresz, nem ertem benn a logikat… szerintetek meg se probaljak igy orvosira menni?

2023. dec. 16. 07:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10. Te csak csapdle csacsit játszhatsz.
2023. dec. 16. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi nem megy pontosan a KRESZ-en belül? Egyébként egy csomó ligika van benne, hogy mi miért van, pl. miért tilos előzni kijelölt gyalogosátkelőhelyen és közvetlenül azelőtt. Persze, vannak dolgok a KRESZ-ben is, amit nem megérteni kell, hanem elfogadni és megtanulni.
2023. dec. 16. 11:47
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Az orvosok többségét elnézve a logika hiánya még előnynek is számít.
2023. dec. 16. 12:59
 14/15 anonim válasza:
100%
Szerintem sem jó jel, mert az orvosin hatalmas az anyag, és nagyon nehéz. Sok tárgyban semmi összefüggés nincs pl anatómai latin nevek de még rengeteg mindent fel tudnék sorolni.
2023. dec. 16. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért a KRESZ nem egy atomfizika, elég sok gyenge elmének sikerül letennie. Az orvosit nem tudom, ahhoz az én elmém gyenge :)
2023. dec. 16. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!