Ha már a kresz sem megy, akkor meg se próbáljak felvételizni az orvosi egyetemre?
🤣 Nekem sem ment a torta sütés, de azért egész jó eredménnyel elvégeztem pár iskolát (és több területen is megálltam a helyem).
Ismerek olyan orvost aki h@lye az autóhoz, és a vezetéséhez is. De a "szakmájában" elismert.
Az orvosin is rengeteg olyan dolgot kell majd beseggelned, amiben nem látsz logikát vagy értelmet.
Ha ezt nem tudod megugrani, akkor válassz könnyebb szakot.
Pedig van benne bizonyos logika és figyelmesen meglehet tanulni.
Csak nem annyi elolvasod és azt hiszed hogy tudod.
SZépen vissza menni minden mondathoz és értelmezni az utolsó betűig.
Ezt szokták sokan nem tudni .
De ha végig méssz például mi az hogy gépjármű, vagy mi az autó és így tovább akkor a többi már menni fog , mert kapcsolódik egyik a másikhoz.
De ugyan az," Állj, elsőbbségadás kötelező", " elsőbbségadás kötelező".
Melyik mit jelent a gyakorlatban.
EZt nem lehet 3 hónap alatt megtanulni, csak bemagolni lehet ami elég gyenge tudás.
Ha jön egy kereszt kérdés már semmit nem tud.
Pont a KRESZ-ben nagyon is van logika!
Pont azok közlekednek idiótán, akik nem látják át a logikáját, mert tényleg lehetetlen ennyi szabályt egyenként megtanulni, ha nem látod meg az összefüggéseket köztük.
Én meg elég botlábú vagyok és pocsék voltam fociban, mikor gyerekként játszottunk. Most akkor tegyek le róla, hogy profi pókerjátékos legyek?
Haljak meg ha értem mi itt az összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!