Szerintetek merjem megpróbálni az emelt bioszt?
Idén májusban tettem egy 92%-os emelt kémiát és felvettek vegyészmérnökire, de már idén ősszel kibuktam mert egyszerűen nem vagyok hozzá elég jó se matekból, fizikából meg főleg. Viszont szimpatikus volt már egy ideje a fogorvosi pálya is ezért úgy gondoltam, hogy most tavasszal megprószálnék bejutni a pécsi karra:) Biológiából viszont ehhez még kell írnom egy emelt érettségit, de nem nagyon emlékszem már a gimis anyagra. Nem jártam faktra, az alapórás tanárunk meg nem volt túl jó, meg is utáltatta velem a bioszt egy kicsit:/ Szerintetek így egy év alatt sikerülhet felkészülnöm annyira, hogy legalább egy 80%-ot összehozzak? Nekem sajnos legalább annyi kell mert csak duplázással van esélyem a rossz gimis töri és magyar jegyeim miatt😂
Ha esetleg tudnátok ajánlani jó könyveket, kurzusokat vagy bármi, azt nagyon megköszönném:)
Ha nem próbálod nem tudod meg.
Ha ez a vágyad akkor próbáld meg. Ha nem is most, akkor jövőre. (Amikor úgy érzed készen állsz.)
Azért van csak duplázással esélyed, mert a tanulmányi pontokba csak a bizonyítványban levő jegyek számítanak és ez a biosz már nem lesz benne.
Szia!
Dobj egy privátot és adok neked nagyon jó emelt szintű elméleti anyagot hozzá.😊
Én a Mozaik gimn. tankönyveit tudom ajánlani, vagy esetleg még az új Nat-os állami tankönyveket tudom még ajánlani. Például itt vagy a 9. osztályos, még le is lehet tölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!