Láttam az opel astrát 7.990.000 forintért. Ennyiért meg tudom venni?
Teljesen laikus vagyok, lehet nagyon buta kérdés.
Akivel eddig beszéltem forgalmazó, mind ilyen több millióval többért akarták adni. Ezek az árak úgy vannak, hogy csak elméletben ennyi, aztán több milliós hasznot ráraknak a kereskedők? Az árajánlat kérés link nem működik a honlapon, így nem tudom, hogy hol tudnék ennyiért venni.
"A kocsink két napja robbant le annyira, hogy nem indul"
Pff, és egy lemerült akksi miatt venni kell azonnal egy autót 8 millióért?! :D :D :D
2018-ban vettem utoljára új Opelt. Márkakereskedésekben is többé-kevésbé készségesen válaszoltak, válaszoltak minden kérdésemre. Konkrét árajánlatot pedig e-mailben kértem. Megadtam a telefonszámomat, volt ahol fel is hívtak.
Tehát szerintem az a legcélravezetőbb ha vagy besétálsz hozzájuk, vagy felhívod őket, vagy e-mailben érdeklődsz.
A linket dokumentumban oda van írva, hogy "Opel finanszírozással." Tehát ennyi feltétel legalább van, ha nem több. Ami azt jelenti, hogy köteles vagy legalább valamennyi hitelt felvenni. Azt is csak tőlük teheted. Meg kell kérdezni, hogy ez milyen feltételekkel megy. Lehet hogy ezen jön vissza nekik apránként a kedvezőnek tűnő marketing árból a többlet. De mint írom, LEHET! Meg kell kérdezni. 2018-ban, még a Covid, meg drágulási hullám előtt inkább az volt a jellemző, hogy elég komoly kedvezményeket adtak a listaárból. Amit én vettem akkor pl. 9,1 volt listaáron és 7,32 + forgalomba helyezésért elhozhattam úgy, hogy a hitelhez sem ragaszkodtak, utalással egyben kifizettem. Manapság sajnos simán lehet, hogy ilyen kedvezményeket már nem adnak.
De mint írtam, az a legbiztosabb ha helyben megkérdezed, mint itt a válaszolók találgatására alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!