Kipróbáltátok már valahol az autótok maximális sebességét, ha igen akkor meddig ment az óra?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 14:10
11/28 dirtboy válasza:
Igen,239km/h volt óra szerint.
Motorom ugyan ennyit ment gps szerint,óra szerint pedig 257 volt,persze a gps a valós.
13/28 anonim válasza:
Nem merném, mert magas építésű és sokat is fogyasztana.
14/28 anonim válasza:
Egyszer. Óra szerint 235, a valóságban 220 felett lehetett picivel.
15/28 anonim válasza:
167 km/h kamionnal Odessza - Kijev távon kis lejtővel rásegítve Euro Truck Simulator 2008-ban :D
16/28 anonim válasza:
Igen, a jo állapotúakat kimaxoltam.
18/28 anonim válasza:
Igen. Itt vannak szakaszok a pályán ahol nincs sebesség korlát. Ha sietek, vagy villognak mögöttem akkor oda szoktam lépni neki de nem gyakori. Ilyenkor előfordul a 270-300 is néha
20/28 anonim válasza:
Nem. Egyrészt nem motivál, másrészt meg a sebességkorlátozásokat be szoktam tartani. Pedig biztos menne bőven 200 km/h felett, ha akarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!