Kipróbáltátok már valahol az autótok maximális sebességét, ha igen akkor meddig ment az óra?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 14:10
6/28 anonim válasza:
Nem, de valószínűleg 200 felett lenne.
A céges autóimat viszont rendszeresen kimaxoltam.
7/28 anonim válasza:
Pályán bármikor bárki kipróbálhatja ezt, de kevesen élnek vele, mert van fél, nem akarja hogy 2decivel is többet fogyasszon az autója vagy hiába új már 130 felett sem túl stabil. Például egy új swift, de praktikumban és fogyasztásban verhetetlen.
8/28 anonim válasza:
Ki, kerek 200-nál áll meg. A motorom 240 körül.
9/28 nemaRendőrség válasza:
Igen.
Tilt a fedélzeti 174nél, viszont lejtőben összejött a 180 is
10/28 anonim válasza:
A maximálisat nem, anno volt egyszer hogy kicsit elgurult a gyógyszer és úgy ültem autóba (nem kellett volna), aztán elkalandozott a lábam, nem is figyeltem, nem is érdekelt. 205-nél néztem az órára, akkor vettem észre magam. Elengedtem. De tervezek majd tenni egy nagyobb túrát a jövőben, a Nordschleifét mindenképpen útba ejtve, nyilván nem körrekordért megyek, de azért a Döttinger Höhén el lehet engedni magad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!