Egy csajnak mi tetszhet a smoke&sz@ron?
Figyelt kérdés
Nagy meglepetésemre sok értelmesnek kinéző hölgyet látok ilyen 20+ éves lerúgott csipszelt felmatricázott fekete 1.9 Ajdival2023. dec. 7. 13:03
2/12 anonim válasza:
Hát hogy ugyi nem kommersz márka.
3/12 anonim válasza:
Mert egy csajt nem érdekel a műszaki tartalom, de a bőrfotel, digit klíma, kényelem, nagy hátsó ülés a szex miatt, normális zene, remek utazási komfort (nem bömböl 120-nál egy 3 hengeres varrógépmotor) az érték. Mint minden normális embernek.
5/12 anonim válasza:
Ízlésről nem lehet érdemben beszélgetni, vitatkozni, szerintem engedd el azt, amit láttál.
6/12 nemaRendőrség válasza:
Szerintem pont nemérdekli.
Ha megkérdeznéd, hogy mi az rajta akkor azt mondaná, hogy :
"Micsoda? Még nem is láttam"
"Nem jött le"
"Szép a színe rajtahagytam"
"Azt hittem füves vicc"
8/12 anonim válasza:
Valószínűleg a pasija vagy az előző tulaj rakta rá.
Gondolom ahhoz töketlen voltál, hogy megkérdezd.
9/12 anonim válasza:
Na, mi tetszhet neki rajta? Ugyanaz, ami a pasiknak. Attól, hogy nőnemű az illető, még kedvelheti ugyanazt, amit a hímnemű embertársai. :D
10/12 anonim válasza:
Az a krapekjáé, egy csaj vesz egy cukimuki nissan micrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!