Vettem egy autót, ami chippelve van. Ki lehet venni belőle? Ha igen, mennyiért veszik ki? 1.9PDTDI
Vettem egy autót, ami nagyon jól megy, de nagy gázadásnál okádja a füstöt, ami engem zavar.
Egyébként akitől vettem, mondta, hogy meg van chippelve, ami érezhető is. Jóval hamarabb fent van 100-on, mint ami gyárilag elő van írva. De ez a koromfelhő mögöttem nagyon idegesítő.
Gondolom miatta jött elő a DPF szűrő . Olyankor jobban megküldöm a szekeret és eltűnik. De elég sűrűn. Megnéztük diag. élő adattal és az egyik henger több gázolajat kap. Már nem emlékszem melyik, de valamelyik szélső.
Ki lehet venni belőle a chippet? Ha igen mennyiért állítják vissza gyárira?
Abból indulva, hogy maga a tuning ilyen 40-400.000Ft közötti kiadás autótól függően, mármint csak a program átírása, így a gyári visszatétele is hasonló kategória egy normális helyen, de ennél az autónál inkább az alsóbb véglet lesz árban.
Ha meg valami sufni helyen akkor 10-20k körül is emgvan.
De minek vettél meg egy ilyet?
Egyébként az eladótól kérd el a gyári programot, normális helyen lementik. Bár, ha laikusként is meg tudtad állapítani, hogy sz/rul van megírva, akkor lehet nincs meg. Ahogy előttem írták, vidd el egy normális chip-eshez. De kérj ajánlatot több helyről. Lehet többet kérnek azért, hogy a sz/rul megírtat kijavítsák, mint árlista szerint egy új program írása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!