Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit keres egy kajafutàr?

Mennyit keres egy kajafutàr?

Figyelt kérdés
van egy szakmám amivel viszonylag jól lehet keresni, de nem szeretem, ès nem is nagyon tudtam benne elhelyezkedni, mert szinte mindenhova tapasztalatot kérnek, ès az iskolában tanult semmire nem elèg. a jelenlegi munkahelyemen nem keresek rosszul, 450 ezer körül általában, de már kiégtem ezen a munkahelyen, és többet is szeretnék keresni. eszembe jutott hogy pàr éve eléggé felkapták egy a futàrkodás dolgot, mert elég jól lehet vele keresni. mindenképpen egyéni vállalkozónak kéne lenni hozzà sajàt autóval? mióta változtattak az adózási törvényeken, azóta lehet katás egyénivel csinàlni? az hogy 25 év alatti vagyok nem tudom mennyire számít. kb mennyit tud megkeresni egy futàr egy nagyobb vidéki vàrosban? mert ha pl 50-100 ezerrel többet mint jelenleg, akkor nyilván nem éri meg belevàgni
2023. dec. 7. 03:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Kevesebbet.
2023. dec. 7. 05:48
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

450 nettó és ehhez képest 50-100-zat többet gondolsz?! :O És nem éri meg? Szólj, hogy van ilyen hely, mert azonnal jelentkeznék!

Tudom, hogy le leszek pontozva, de: bőven nem vagyok már 25 év alatti. Jelenleg egyetemi oktató, kutató vagyok. És közel nem keresek ennyit. Nekem se ez az életcélom, csak jelenleg ez van. Szívesen vállalnék ennyi pénzért szinte bármilyen más munkát. A fizikai munka sem derogál, ha felvennének és nem azzal jönnének mindenhol hogy túlképzett vagyok és emiatt szóba sem állnak velem. Autózni pl nagyon szeretek. Két saját autóm is van. Előző munkahelyemen szerte az országban kellett céges autókkal rendszeresen közlekednem, pedig ott sem sofőr voltam. Azt egyébként nagyon szerettem, más okból kellett váltanom.

Ha az a 450+100 bruttó, még annyiért is mennék szívesen.

2023. dec. 7. 07:01
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
#2: Ez itt nem a profession.hu profilod.
2023. dec. 7. 07:58
 4/4 A kérdező kommentje:
2-es azért kevés nekem, mert egyik ismerősöm ugyanúgy 25 év alatti, és 650-750 körül keres, de gyári munka 3 műszak, és kicsit nehezebb fizikai. csak oda most nincs felvétel. és ez a fizetés ahol dolgozom elég kevésnek számít, de îgy nyilvàn soknak hangzik. 25 èv felett 100 ezerrel keresnék kevesebbet
2023. dec. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!