Szoktatok adni borravalót a kajafutárnak? Ha igen, mennyit? Néha szoktam rendelni a Woltról, foodoráról.
Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 17:06
1/9 anonim válasza:
Persze mindig adok 2-300 forintot attól függ mennyi a számla vége.
2/9 anonim válasza:
Semennyit. Benne van a szervizdíj vagy kiszállítási díjban.
5/9 anonim válasza:
Már nem. Mióta már kiszállítási díj meg rendszer használati díj is van, azóta nem. Mennyi mindent fizessek még meg a kaján felül...
6/9 anonim válasza:
Nem Foodora! Sima pizza futár! De nálunk eddig legalább helyieknek ingyen kihozták a pizzát pl de már itt is 600Ft az hogy 2 utcával arrébb kihozzák! Mert még ha más szomszéd városba, faluba viszik oké... Plusz még kitudja mit felszámolnak.
Szóval nem adok!
7/9 anonim válasza:
Párszáz forintot szoktam adni.
Arról nem a futár tehet, hogy 500 forint a kiszállítás, 110 a rendszerhasználat és ilyenek.
8/9 anonim válasza:
7# De meg tud egyezni a főnökével!
Az én főnököm felszámol ezt a vevőnek, megrendelőnek és lehet milliomos már!
Mégse várom el hogy adjon még nekem is pénzt a megrendelő, csak mert megcsináltam a munkám amiért bért kapok!
9/9 anonim válasza:
Ha van kiszállítási díj nem. Ha nincs akkor 200Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!