Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autók beltéri elemei megegyező...

Autók beltéri elemei megegyező méretűek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni a kocsimba pár kiegészítőt, hogy feldobjam a megkopott belteret (kormányvédő, pedálszett, váltógomb). Igazából egyikről sem találtam méretspecifikus leírást sem a saját autóm esetében, sem a termékekéről. Max úgy fogalmaznak "kompatibilis a legtöbb modellel". Merjem ezeket megrendelni? Tényleg szinte biztosan rámennek majd?

A váltógombomon egyébként nincsen külön gombja a rükvercnek, nyilván ilyen alkatrészt is néztem.

Hyundai Coupe FX 2.0 2004.

A válaszokat előre is köszönöm!

2023. dec. 4. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát közel sem megegyezők a méretek, és a kialakításban is lehetnek erős eltérések.
2023. dec. 4. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogy megegyezőek.
2023. dec. 4. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Márkán belül lehet találni elemeket amit több típusnál használnak de alapvetően eltérő méretűek.Csatlakozz a típus FB csoportjába ott nagy eséllyel tudják honnan a legjobb beszerezni ilyeneket
2023. dec. 5. 06:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Na köszi a segítséget, szereztem végül mindenből megfelelő métetűt. Egyedül pedálvédő lapokat nem találtam az autómhoz, viszont úgy látom hogy a nagykerekben kaphatót rá kell fúrni a pedálokra, így jó eséllyel passzolni fognak.
2023. dec. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!