Van egy 2010-es Opel Astra H-m. A beltéri utasvilágításnál (első, ahol a lámpa van, az olvasólámpa a szélvédő mögött rögtön) amikor cseréltem ki a kiégett olvasó izzót, akkor a tartó rézszál kiszakadt. Hogy lehet azt kicserélni? Hol lehet alkatrész.?
Szerintem nem nagyon.
Mi a gond a használtal?
Ahogy szerelőd javasolta, bontókban is érdemes körülnézni.
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Megveszed ezt 5000-ért, kicseréled és örülsz.
Ha ragaszkodsz a gyári újhoz, szintén komplett panelt tudsz venni. Itt a képen a 2-es alkatrész: [link]
Itt egyedi rendelésre a központi raktárból be is szerzik neked. Nem is tartom vészesnek a 16e-s árat, többre saccoltam volna: [link]
Ja még ennyit, hogy kétféle színben létezik. Amit linkeltem ez az elterjedtebb, világos szürke színű. A ritkább a sötétszürke. Ha ilyen kell, ennek is rá tudok keresni a cikkszámára.
Utángyártott nincs, csak gyáriban létezik.
Nézd, nekem ilyenek az autómban. Világos színűek.
Ugye ott van középen az izzó kiesve, visszatenni nem tudom, mert a rézszál is kiesett. Kis faluban lakom, 30 km-re a nagyvárostól, mondom itt van egy kis autósbolt, veszek itt bele izzót. Megrendeli a pasas, 36 mm-es, tenném bele-kiderült hogy kicsi, azt mondja nyomjam összebb a rézszálat. Picit nyomtam rajta, akkor még bent maradt, de akkor sem volt jó. Aztán rendelt valami nagyobbat, az meg túl nagy volt a 43 vagy hány mm-ével. Azt mondta ez tuti jó. Raknám be, azonnal kipattant a rézszál. Na utána rendeltem bele én rendes méretet, valami 39 mm-est, de nem tudtam betenni, mert a rézszálat nem lehetett helyre tenni. Szervizben sem tudták, komplett izzópanel kell bele, ami a képen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!