Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 250 lóerős autó után hogyan...

250 lóerős autó után hogyan szokjam meg a 110 lóerőset?

Figyelt kérdés

Ikrek születése miatt kénytelen voltam a feleségem nyomására eladni a korábbi autómat és venni egy másikat ami nagyobb és mellé még sokkal gyengébb, egyszerűen ver a verejték amikor adok neki egy kis gázt akár városban akár országúton és az előző autóhoz képest semmit nem csinál.. nagyon megbántam, hogy belementem ebbe de a gyerekekkel érvelve meggyőzött feleségem, viszont most mindig keserű szájízzel megyek bárhova..

(Az sajnos nem volt opció, hogy megtartsam a másikat is és még vegyük egy másik jobb állapotú autót is mivel házátalakítás is nem rég volt és teljesen kiköltekeztem..)

Gondolom idővel majd megszokom ezt és "elfelejtem" milyen volt a másik érzésre?!

2023. dec. 4. 15:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
29%

Szar ugy. 🤭

Egy 3 literes dizelhez kepest szinte minden gyenge lesz. Plane ha BMW kaszniban kaptad azt az erot.

2023. dec. 4. 17:46
 22/36 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Hát ez középkategória és nem kicsit egyáltalán. A csomagtartó is 520l és úgy megy mint egy wrx sti.

2023. dec. 4. 18:09
 23/36 A kérdező kommentje:
A képeken GT verzió van, nem is értem miért. Nem egy normál szedán.
2023. dec. 4. 18:20
 24/36 anonim ***** válasza:
29%
Meg fogod szokni, idővel beletanulsz, hogy pl. mi az az előzés, amit az előzővel simán bevállaltál, ezzel pedig nem szabad. 105 lóerőről váltottam 170-re, és nem érzek nagy különbséget, csak már nem kell kikapcsolni a klímát, ha a négyesen előzök. :D A motorjaimhoz képest meg semelyik nincs sehol. :D
2023. dec. 4. 18:25
 25/36 kojee ***** válasza:
76%
Hiába szeretem az autókat a saját golfra+ úgy tekintek mint egy háztartási eszközre, és el kell mondanom igen jó ebben. Megkarcolják a parkolóban, vagy a kölkök szétkenik a csokit... azt akkor mi van egy válrándítás azt ennyi. Neked van egy tök jó használati eszközöd, ha így állsz hozzá és nem az autózás élvezetes részét keresed benne akkor lehet a végén még értékelni is fogod.
2023. dec. 4. 18:39
 26/36 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, jó döntést hoztál, nyugodj meg. Nem hiszem, hogy olyan gyengus lesz a kuga. Csak hát ugye ezek az újabb Fordok ... Írom ezt egy Ford tulajkent, igaz régebbi, 2010-es szívó benzines.
2023. dec. 4. 18:57
 27/36 anonim ***** válasza:
28%
21# a 3 literes dízel bmw meg egy Lamborghini Mucielago-hoz pl lesz gyengus.
2023. dec. 4. 19:07
 28/36 anonim ***** válasza:
75%
2023. dec. 4. 19:09
 29/36 anonim ***** válasza:
75%

#24 En is hasonlo aranyokkal valtottam, a 170 lo eg es fold a 110-hez kepest. Kb 1500-3000 kozott megy ugy a 170 lovas, mint a 110 lovas 5000-tol. Ha meg atvalt a szelepvezerles kb. 2* olyan erosnek erzem.

Lehet hogy az a 170 lo elveszik valahol, gondolok itt a fennallo muszaki hibara.

2023. dec. 4. 19:09
 30/36 anonim ***** válasza:
82%
#29 Mi ugye még nem ezeken nőttünk fel. Wartburg, Zastava, Lada Samara... Amikor egyszerre volt Corolla meg Ford Transit, utóbbival több mindent be lehetett vállalni. Abszolút megértem, hogy sok idő után ez a lóerőcsökkenés fura. De megszokni mindent meglehet. Aztán ha a gyerekek nagyobbak, más lesz Kérdezőnek is az élete, lehet, hogy megengedhet magának egy hobbiautót, vagy egy f*sza motort. Nem dől össze a világ, ha ideiglenesen (még ha több év is az az ideiglenes) kicsit mások a prioritások. Amikor gyerekek vannak, ez természetes, nagyon ritka az az ember, aki megengedheti azt a luxust, hogy nem köt kompromisszumokat. Agglegényeknek hívjuk őket, akik előbb-utóbb boldogtalanok lesznek.
2023. dec. 4. 19:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!