Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy olcsó BMW vásárlása...

Egy olcsó BMW vásárlása valóban lenézendő dolog?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy divat lett a "huligán", "hülyegyerek" szavakkal dobálózni, annak ellenére hogy nem derül ki, mi a célja a vevőnek. Természetesen abszolút érthető hogy ez miért alakult ki, azonban szerintem egy kicsit túlzás ami történik ezek az autók körül. Hogy ne a levegőbe mondjam, vegyünk egy példát E46 318i. Ha valaki egy ilyen autót venne az biztosan hülyének lenne titulálva. Pedig az autónak rengeteg érdeme van. Kezdjük ott hogy jól néz ki. Ezen nagyon nincs mit vitatkozni, jó rá nézni ezekre az autókra. Egyébként ilyen felvágos autónak titulálják sokan pedig semmi luxus nincs benne. A felszereltsége egy G Astra szintje fele konvergál. Persze a futóműt leszámítva. Illetve a motor, bár nem mondható túl izmosnak sem, néhány családi autó is lepipálja azt a 118/150 lóerőt. Nem akarom túlnyújtani a kérdést. A lényeg ha valaki szeretne egy olcsó autót élményvezetésre és talál egy jó állapotút (persze bizonyos keretek között) de élményautónak ideális. Ha nem is mindennapi használatra. Ha valaki szeretne egy hátsókerekes autót, mert meg akarja tapasztalni azt a bizonyos túlkormányzást, akkor az hülye? Sokak szerint szerintem egy autó kimerül abban hogy A pontból B pontba visz. És természetesen az utcán nem szabad vele hülyéskedni soha, mert veszélyes. De ha van olyan hely ahol nem veszélyeztet semmit és senkit, akkor szerintem ezzel sincs probléma. Összeségében ha talál egy jót, nincsenek irreális elvárásai az állapotával kapcsolatban, nem próbál meg vele menőzni (nincs mivel, illetve legyünk őszinték manapság egy tesla-val előbb lesz menő valaki mint egy BMW-vel) akkor ezzel mi a probléma? Szerintem nem kéne mindenkitt hülyének titulálni aki olyan autót szeretne ami mosolyt csal az arcára már azzal is hogy ránéz. Nyílván mellette elfogadja hogy költségei vannak az autónak és lesznek is. De nem kell mindennapi használatra ilyet venni, mert az valóban merész húzás.

2023. nov. 28. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké, kipanaszkodtad magad. Még valami?

Nem mindegy hogy ki mit gondol? Mindenki azt vesz amit akar.

2023. nov. 28. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most igazából mi a kérdés?
2023. nov. 28. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Ha BMW, akkor vagy új, M-es, vagy: [link]
2023. nov. 28. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen, mert mindenkinek az jön le, hogy sokkal többet akarok látszani mint aki vagyok.
2023. nov. 28. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha már oldtimer és hobbi kategória én nem egy 18i-t néznék hanem valami felszereltebb 25-30i-t.
2023. nov. 28. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. nov. 28. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Nekem új, felsőkategóriás BMW-m van, de mindig nagyon röhögök azokon akik 1-es BMW-mel meg azokon is, akik 25 éves BMW-vel hazudnak saját maguknak. Végtelenül nevetséges mind a kettő.
2023. nov. 28. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Igen az valóban más akinek új van. Ugyan ez a helyzet a régi audisokkal is. Akik az "utak királyai". Már a viperát megvettem.
2023. nov. 28. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szépen igényesen néz ki, gyárias kinézet, ápolva van szerintem rendben van.
2023. nov. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!