Reggeli mínuszban dízelt sokáig kell járatni?
Figyelt kérdés
Miután beindítottam. Olvasni hogy káros meg az ellenkezőjét is...2023. nov. 28. 06:27
1/7 anonim válasza:
Miért kellene Sokáig járatni?! Beindítom, kiállok a garázsból és közepes fordulaton elindulok. Nem pörgetem, de nem is erőltetem alacsony fordulaton. A gázpedált is csak enyhén nyomom, elnyújtva gyorsítok. Ez a legkímélőbb üzem. Egy helyben céltalanul ketyegtetni soha nem szoktam. Elég ha megfordul benne az olaj, egy legfeljebb fél-egy percet jelent és a fenti módon célszerű elindulni vele.
2/7 anonim válasza:
El kell végre felejteni ezeket a belső égésű kotlákat.
3/7 anonim válasza:
Nem kell járatni. Felesleges üzemanyag pazarlás.
Max. annyi értelme van, hogy előbb tudsz fűteni.
5/7 anonim válasza:
Ha olyan öreg fostalicskád van, mint nekem, akkor kell, hogy ne rázza porrá a kasznit a motor.
Nem jó nekem az adagolón a hidegindító vákummembrán, gázt kell nyomni vagy 5 percet kissé.
6/7 MGéza válasza:
A dízeleknél kell az előizzítás, ami viszont nem hidegen járatást jelent, hanem az égéstér előmelegítését. Nagyon nem ugyanaz.
7/7 Szolovjov válasza:
#2 Max 5 évet adok ennek az elektromos autós marhaságnak még. Az autógyártók is meg fogják unni, hogy minden elemes szeméten veszteségük származik, a tulajok meg a használhatatlanságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!