Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rossz lengéscsillapító okozhat...

Rossz lengéscsillapító okozhatja azt, hogy a lengőkar-gömbfejek idő előtt tönkremennek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 23:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet. Azért vittem oda, mert kopog. Aztán megint, és megint. Mint laikust, nem kell hogy érdekeljen mit csinál, csak legyen jó. A szerelőnek illene tudni hogy mi okozhatja ezt.
2023. nov. 26. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Azzal hitted oda, hogy kopog és elvárod, hogy tudja, hogy mitől. Tudta. A kitámasztótól. Helyesen ki is cserélte. Minden más a te felelősséged. Ha nem a kopogás zavar, hanem hogy mindig elkezd kopogni, akkor talán azt kell mondani.
2023. nov. 26. 11:14
 13/14 A kérdező kommentje:
igen. azzal vittem oda hogy kopog. aztán rövid időn belül mégegyszer, aztán megint. nem a szerelőnek kellett volna véletlenül eszébe jutni, hogy "basszus ez vagy a harmadik X hónapon belül", lehet valami más hiba (is) okozza? Másik szerelő azonnal tudta, anélkül hogy bármit mondtam volna. De biztos én vagyok a hülye....
2023. nov. 26. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 Ismételni tudom csak: a másik azért tudta csak, mert neki rögtön ezt mondtad. Ha a másiknak is csak annyit mondasz, hogy kopog, akkor ő is csak simán kicserélte volna a kitámasztót és kész.

Ez olyan, hogy ha én azt mondom az orvosnak, hogy fáj a fejem, akkor ad egy fájdalomcsillapítót, közben meg agyrázkódásom van, de erről nem szólok. Nyilván nem fog minden egyes fejfájós embert alaposan kivizsgálni. Az autószerelő sem fog egy egyszerű lógó gömbfejből részletes átvizsgálást tartani. Ha részletes átvizsgálást akarsz, akkor kérj egy részletes átvizsgálást.

2023. nov. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!