Rossz lengéscsillapító okozhatja azt, hogy a lengőkar-gömbfejek idő előtt tönkremennek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 23:00
1/14 anonim válasza:
Igen is és nem is.
Tény, hogy többet dolgozik ha rossz a lengescsillapito de mennyi időről beszélünk?
2/14 A kérdező kommentje:
2-3 hónap. Totál mind1 milyen márkájú van/volt benne, mindet szétverte. Meyle, trw, febi, maxgear, mindegy. Max pár hónap, és mind kuka lett. Stabpálcák szintén.
2023. nov. 25. 23:17
4/14 A kérdező kommentje:
nem
2023. nov. 25. 23:23
5/14 anonim válasza:
Tehát. Többször volt cserélve, mind tönkremegy. Ez egy több hónapos történet, vagy talán már egy évnél is hosszabb. Gondolkodás rajta, hogy lehet a lengéscsillapító okozza. De a több hónap alatt még egészen véletlenül sem mentél el egy lengéscsillapító hatásfok mérésre. Ennyi idő alatt egyszer nem jutott eszedbe, hogy valóban meg is nézesd őket és konkrét választ kapj.
6/14 anonim válasza:
Nem valami keményebb futómű, és nagy kerék van a kocsid alatt, alacsony oldalfallal, mert akkor kap a futómű rendesen.
7/14 A kérdező kommentje:
5; azért vittem szerelőhöz, hogy megoldja a problémát, azért fizettem. Mivel ugye én nem értek hozzá. Szerintem a szerelő dolga felderíteni akár a csillapítók hibáját is. Ha elviszi mérésre, hát vigye. Nyilván kifizetem. A szrakodást megelégelve, elvittem másik szerelőhöz, és egyből kiderült hogy szr a csillapító. Érdekes...
2023. nov. 26. 09:24
8/14 A kérdező kommentje:
6; normál futómű, aktív kanyarstabilizátorral. A kerekek és a gumik is mind gyári és gyári méretű, amivel legördült a szalagról.
2023. nov. 26. 09:26
9/14 anonim válasza:
Számít az is hogy hol közlekedsz és milyen sebességgel. Vagy alkatrész gagyi vagy extrém a terhelés.
10/14 anonim válasza:
#7 A szerelő azt csinálja, amit kérsz tőle. Ha azért viszel oda neki egy autót, mert lóg a kitámasztó, akkor a kitámasztót fogja kicserélni. Kérlek mondd már meg nekem, hogy mégis miért kellett volna lemérnie a lengéscsillapítókat is? Mondtad neki, hogy mérje le őket? Nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!