Melyik a megfelelő választás az alábbi autók közül, kérlek indokold a javaslatodat?
Azt első autó /opel/ nekem nem kellene.
A második,/opel/vagy a negyedik autó,/mazda/ közül választanék.
A Toyota se jön be.
Több szempontból esett erre a kettőre a választás, de azt tudnod kell, hogy nem vagyok egy nagy szakértő.
Csak a "józan paraszti eszemet" használtam. 😉
Remélem ettől függetlenül tudtam segíteni.
A 3. vagy a 4.
Az első azért nem, mert facebook marketplace-en van hirdetve. Két dolog van, amit értelmes ember SOHA nem vásárol onnan: bármilyen elektronikus eszközt és autót.
A második azért nem, mert ezekbaz Agilák átmatricázott Suzukik, Suzuki meg soha nem kéne.
Harmadik Yaris egy jó autó, bár az a motor elég harmatgyenge, de városba tökéletes, ha neked arra kell.
A Mazda 2 is jó, de vigyázni kell velük, mert a hasonló korú Mazdák úgy rohadnak mint a disznó, nagyon ritka belőlük a rozsdamentes példány, szóval ha személyesen megtekint egyet az ember, kötelező alá nézni, különben csúnyán lyukat lehet futni velük.
Az a Corsa egy pusztulat, azokkal a bemattult lámpákkal nem kelt túl jó benyomást.
Agila egy átcímkézett Splash és harmatgyenge, felejtős
Yaris szintén olyan gyenge, hogy esélytelen, azt az ostoba műszerfalat meg nem lehetne szokni.
Szóval marad a Mazda, de az is nagyon gyenge, törve is volt
Keresnék igazából egy 5. opciót
Az Opel Corsáról miért vélekedtek ennyire negatívan? Miért egy ,,pusztulat" maga az autó???
Mit javasolnátok?
A D Corsa nem rossz autó, de nem a Marketplace-ről. "Érd privatban." meg 9 Ft.... :D Hahun nézz egyet, normális leírással és fotókkal, meg nem instant políroznivaló fényszórókkal. Meg nem tudom eldönteni, hogy lakkhibás az autó (fehéres foltok az oldalablakok alatt, az ajtókereten, "szárnyon" , tetőn ) vagy a fény esik rá úgy.
Kérlek ne, ezek nekem komolytalan hirdetések.
#5: Azért, mert az a kínálat legalja.
Ha csak ennyire futja, akkor C Corsa-t kell nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!