Milyen stülési tapasztalatok vannak a debreceni Klinikán és a Kenézyben? Nem lesz fogadott orvosunk így szabad a választás de még nem tudtunk dönteni. Esetleg ha ismertek jó szülésznőt, szívesen veszem a javaslatokat.
Szabad a választás?
Dehogy. Ha debreceni vagy, akkor csak a Klinikán szülhetsz, ha "vidéki", akkor csak a Kenézyben. A választást pont a fogadott orvos adja.
Kedves Kérdező!
Klinikán szültem,Szabó Ágnes szülésznőnél.Nagyon rendes volt.Ha szülnék máskor(de nem),akkor is őt választanám.
A szülőszobán minden szuper.
A gyerekágyas osztályon lesz@rják az embert.
Nagyon magasak az ágyak,alig lehet le meg fel mászni,és iszonyú meleg van.2 kétágyas szobához tartozik 1 fürdő,wc.Naponta 2x takarítottak.A kaja finom volt,bár én alapból imádom az üzemi konyhát.A csecsemősök nagyon rendesek,1 főorvosnő van, aki szoptatás megszállott,és nagyon lekezelő a kismamákkal.
Az egyetlen dolog ami nagyon rossz volt az iszonyatos meleg(a 2 napos gyerekemnek is melege volt pedig decemberben szültem),minden más csak apró kellemetlenség,amit pár napig ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!