Mi baja lehet a kocsinak?
Figyelt kérdés
Daewo Matizunk van, és eleinte 1esbe rángatott az autó! Ma akartunk menni vásárolni és már 4.be is rángatott 80-nál többel nem tudtunk menni! Kiég a motorja? Vagy mi a baja? Találkoztatok hasonló esettel?2010. okt. 20. 17:23
1/9 anonim válasza:
Kiscsillag ,miért nem álltok be a hozzátok legközelebbi Daewo szakszervízbe ,nehogy megjavítsák ?
3/9 anonim válasza:
Gyújtógyertya csere, vagy benzinszűrő csere. Én elsőként erre gondolnék.
4/9 anonim válasza:
Gyertyák, gyertyakábelek, gyújtótrafó, benzinszűrő/pumpa. Ebben a sorrendben.
5/9 anonim válasza:
elsőnek próbáljatok egy gyertya cserét.Nekem is megoldotta a rángatási problémát.
6/9 A kérdező kommentje:
A legközelebbi Daewo szakszervíz 45 km-re van innen! Nem hinném, hogy kibírná 10 km-ert is nagyon nehezen bírta ki azt hittük, hogy úgy kell haza tolni! Már nézzük a gyertyákat egyik ismerősünk ért valamit a kocsihoz talán ő tudja a gondját!
2010. okt. 20. 18:49
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azért rángat mert vizes benzin ment bele és eldugult a szűrője? Az is lehet nem?
2010. okt. 20. 18:49
8/9 anonim válasza:
nem valószínű a vizes benzin hacsak nem te akartad hígítani vele egyébként is a benzin nem tud keveredni a vízel. gyújtásrendszert elenőrízd inkább
9/9 anonim válasza:
Nekem ugyan ezt csinálta a Fiat Puntóm és annak a vezérlő elektronikája ment szét sajnos ami 160 ezerbe került!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!