Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis 4x4 2003 megéri?

Suzuki Ignis 4x4 2003 megéri?

Figyelt kérdés

175k kilómétert mutat rajta, aztán ki tudja. Ami biztos, hogy rozsda nincs az autóban. 1.3-as láncos vezérléssel. 650k forint, alkudható.

Szerintetek ennyit megér ez az autó? Ránézésre amúgy szép, nyilván ha komoly lesz akkor megyek és megnézem élöben. Lehetnek ennek az autónak olyan hatalmas hibái? Mire figyeljek, miket nézzek meg?

Köszönöm a segítséget, .eg minden véleményt. Csak hozzátok tudok fordulni, bármit meghallgatok. Jöhet negatív kritika is, saját tapasztalatnak örülnék a legjobban.

Köszi, még egyszer.

2023. nov. 22. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Eléggé olcsónak tűnik, a 4x4-es, jó állapotú 1 millió forint környékén kezdődik. Azért mert nagyon jó a motorjuk és megbízható még 20 évesen is. Vannak kisebb típushibái, ami a nem megfelelő karbantartás miatt jön elő, de ha karban van tartva simán elmennek ezek fél millió kmt vagy többet. 1.3-asnál a váltóval szokott gond lenni, de az is 150 ezer ft környékén javítható.
2023. nov. 22. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ignisem van. Jó masina. A 4x4 sokat gogyaszt és ha baj van a 4 kerékhajtási rendszerrel akkor az drÁGA lehet. Amugy ha jó álapotú meg ér ennyit
2023. nov. 22. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ezen nem romlik el a 4x4. Ha minőségi motorolajat használsz, örök életű lesz.

Én azonnal megvenném. (érvényes műszakival)

2023. nov. 22. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem 4×4, de Ignis.

Nagyon megbízható, fillérekből fenntartható, kicsit magasabb fogyasztással. Kisautó, nem túl kényelmes, inkább célszerszám, annak viszont tényleg jó. Igazi racionális választás szerintem.

2023. nov. 23. 07:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezek alapján éppen nekem való. Kivisz a telepre és nem kell sajnáljam, ha telerakom a csomagtartót kaviccsal 😁
2023. nov. 23. 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!