Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek hogy ne izguljak...

Mit tegyek hogy ne izguljak ennyire?

Figyelt kérdés
Lehet rossz kategória, bocsi érte. A problémám az hogy nagyon izgulok vezetés közben. Eddig még csak 2 órát vezettem és annyira izgulok hogy sokat bambáskodok, hibázok össze vissza és félre fele beszélek. Alap kérdésekre is nehezen tudok értelmesen válaszolni. Az oktatóm kedves, megértő és segít de félek hogy azt hiszi mindig ilyen bamba vagyok, pedig csak szétizgulom az agyam. Mi lesz így a vizsgán akkor, már félek előre. A jogsit nagyon szeretném,a kreszt a mai napig tanulom hiába sikeres volt a vizsgám most is ismétlem. Fejben nagyon toppon vagyok kivéve ha vezetek. Egyszerűen mintha nem is én lennék. Mit tehetnék szerintetek hogy enyhítsek a stresszen?
2023. nov. 21. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne izgulj.
2023. nov. 21. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenki így kezdi, majd szépen lassan elmúlik sok gyakorlással.
2023. nov. 21. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
2 óra után felesleges ilyet kérdezni. Olyan, mintha két matekóra után nem menne a szorzótábla. Türelem. Tudom, manapság instant gratification, meg semmi készség arra, hogyan tanuljunk türelmesen és hogyan nézzünk szembe az esetleges kudarccal, de akkor sem logikus, hogy 2 óra után Schumacher akarnál lenni. Minimum 30 órát fogsz vezetni ahhoz, hogy a vizsgán számot adj arról, hogy ismerős autóban ismerős útvonalon 50 percig nyitva tudod tartani a szemed. Nem atomfizika, de nem is képes rá az ember egyből.
2023. nov. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!