Saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Melyik a legjobb motorolaj és üzemanyag adalék, ti milyet használtok?
Írjátok le azt is hogy mi az autótok gyártója és pontos típusa, ezzel segítve a többieket ha ilyen adalékokat szeretnének kipróbálni.
Én abban az adalékban bízok csak, amit én töltök bele az autóba. A benzinkutakon az üzemanyagadalékon tudnak spórolni, sose veszek prémium üzemanyagot emiatt.
Azt írod, "üzleti titok".
Ergó nem tudod, hogy mit is kellene ellenőrizni.
Szóval az OMV azt mondja Max...., adalék, az nagyon jó.
Más azt állítja, hogy a SHELL az igazi,mert valami olyan plusz van benne hogy csak na!
Aztán ott vannak BP. rajongók, ők megint a saját kutyulékukat istenítik.
A Castrolosok meg a versenysportra hivatkoznak.
stb., stb.
Tekintettel arra, hogy mindegyik rohadtul titkos, így nem csak összehasonlíthatatlan, hanem egyáltalán nem is ellenőrizhető...............
Na innen mindeki fejezze be magában a gondolatot😉.
"A többi mind marketing duma. Te úgy látom eléggé bedöltél ezeknek."
Nem igaz. Az injektorok és a szelepek számára fontos az üzemanyagban az adalékanyag megléte. Az viszont igaz, hogy az injektorokban a meglévő lerakódásokat, vagy a szelepeken a meglévő lerakódásokat már nem fogja semmilyen adalék leszedni.
Az adalék csak arra jó, hogy megelőzze a lerakódásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!