90km/h-nál van esély beváltani (nem erőltetve) hátramenetbe?
A hülye kérdés magyarázatára: 2 autónk van. Párom használja a régebbit. Az újabb amit én vezetek, ott a 6. fokozat van ahol a régebbinél a hátramenet.
Néha viszem ide-oda, most pl majd éves szervizbe. Mindig aggódok, hogy egyszer rutinból beváltok hátramenetbe. Szerviz szerint erőltetve lehetne talán beváltani, akkor károsodna a váltó. Tehát elvileg egy laza váltással nem sikerülne, illetve azért közben csippanna egyet a tolató radar is, ami talán figyelmeztetne még időben.
Szerintetek?
Oks, akkor írd azt, hogy ha az újból visszaülök a régibe, akkor... Ne azt, hogy " Párom használja a régebbit. Az újabb amit én vezetek"
Sőt, tudod mi hányzik? Mutatom:
"Néha viszem ide-oda A RÉGIT, most pl majd éves szervizbe. "
Ennyit számít egy szó hiánya, amit jeleztem is, hogy valami nem kerek a sztoriban. ;) Ne hari nem értettem félre, arra reagáltam amit írtál a kérdés kiírásában.
Nem baj, megoldódott, nem tudod behúzni oda, csak erőszakkal.
Igazából részletkérdés, de mind1 a lényeg valóban megvan.
Amúgy hazudtam, belegondolva, csak 4 évet vezettem, hisz most lesz 5 éves.
16. " még jobbrább van a rükverc "
jobbrább
Te aztán tucc, csak magyarul nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!