Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 2-es Ford Focus fenntartás...

Egy 2-es Ford Focus fenntartása mennyi pénzt emészt fel?

Figyelt kérdés

Nézzünk egy átlagos állapotban lévő benzines példányt, amire kell költeni de korához képest nincs rossz állapotban.

Átlagosan mennyibe kerül egy ilyen autó fenntartása? Szerviz, alkatrészek, fogyasztás, egyebek.

2023. nov. 14. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Évi 1-200 eft.
2023. nov. 14. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
#1 Vagyok, hozzáteszem hogy az üzemanyagon és kötelező szervizeken túl.
2023. nov. 14. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ mennyit mész vele.

Nekem ugyanez az autó van és sokat megyek vele így az üzemanyag havonta 40 ezer.

Azon kívül még átlagosan olyan 100 ezret költök rá évente de idén csak azért költöttem rá ilyen sokat mert egy nem kötelező elemet kicseréltem rajta és csak esztétikán javított. Amúgy a kocsi rendben van. Azon kívül csak olajcsere kellett ami már kötelező volt. Az meg nem egy nagy összeg.

2023. nov. 14. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani, összetett a dolog. A biztosítás pl az adataidtól függ. Csak ez önmagában simán százezres tétel lehet. Aztán autópályán közlekedsz-e. Az sem két fillér. Fizetős zónában parkolsz-e. Milyen gumit veszel rá. Az egyéb apróságokból, adó, két évente műszaki, mosás, stb. is összejöhet egy nagyobb tétel. És akkor még nem volt semmilyen meghibásodásod, de még csak egy olajcseréd sem. Lehet hogy egyik évben csak olajat kell cserélned, a másik évben meg befigyel egy kuplungcsere. Ezt előre nem lehet megmondani. Egy jobb gumiszett ma alsó hangon 100-120eFt. Az az évi 200eFt-os tipp, nagyon óvatos becslésen alapul, abban az évben, amikor semmi gebasz nincs, csak a szokásosakat fizeted. Simán lehet ennek a többszöröse is. Az üzemanyagot meg ki tudod számolni, az alapján, hogy mennyit mennél vele.
2023. nov. 14. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!