Milyen autót ajánlotok első autónak?
Figyelt kérdés
Mióta megvan a jogsim, nem vezettem túl sokat, azonban szeretnék egy autót venni. Nem szeretnék első autónak drágát venni, az sem gond ha régebbi típus. Pár évig szeretném használni, amíg belerázódok a vezetésbe, és ha szeretnék valahova elmenni tudjam használni (hosszútávokra, több órás utakra nem tervezem használni). Milyen olyan autót ajánlotok, aminek nem nagy összeg a fenntartása és strapabíró?2023. nov. 13. 08:59
11/13 anonim válasza:
Az öregebb Ibiza, a nem túl áramvonalas, 2002 előtti generációs.
12/13 anonim válasza:
Xar franciabol és xarolasz-bol is vannak jobbak, pl 206, Clio, Saxo, C2 és C3, Fiat Punto kettes ...
13/13 anonim válasza:
Nekem idén májusban sikerült a forgalmi. Első autónak egy C Corsat választottam. Eddig nem bántam meg, imádom, nekem való autó (N/163 cm vagyok viszonylag rövid végtagokkal :)) Minden kézreáll benne, könnyű vele parkolni manőverezni szóval egy álom...lekopogom eddig bevált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!