Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok első...

Milyen autót ajánlanátok első autónak?

Figyelt kérdés

Nem régiben, pár napja szereztem meg a jogosítványomat 19 évesen. Fiú vagyok, szóval remélhetőleg ne csajos autókat! 😁

Nyílván én is odavagyok a több száz lovas autókért, audi, bmw, stb.. De nyílván elsőre nem ez a cél. Nagyon tetszenek a kombik, a sedánok, mindenféle bejön. Autót én úgy tervezek venni, hogy építgetni szeretném. Felni csere, ültetés, motorikusan ezt azt fejlesztgetni rajta. Ezért vagyok nagyon oda, szeretem a fejlesztett, átalakított autókat. Természetesen csakis legálisan csinálnám, forgalmiba beíratva. Természetesen az a főbb cél, hogy ne olyan autót válasszak aminek motorikusan van típus hibája, meg rengeteg minden más. Megbízható autót keresek, ami motorikusan is kiváló. Első sorban dízeleket nézegettem, de ha benzines lesz, az sem baj. Kb. 1 millió forintot szeretnék autóra költeni, a többit meg az utána való dolgokra. Néztem Vw, Fordot, opelt, mindent is. Mit ajánlanátok?

2023. júl. 22. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó kis 4-es Golf TDI,neked lett kitalálva,első legyen a csipszulás meg a nagy felni a rohadó küszöb és a kilónyi korom amit ereget ráér még.

Na komolyan,el kell keserítselek de ha csak 1 millióért tudsz autót venni,főleg egy 20 éves dízelt örülj ha fenn tudod tartani normális állapotban nem ültetgetni meg tuningolni.Az majd azután jöhet amikor értelmes állapotban van ami sok idő és pénz lesz és ha 1 milliót tudsz a vételárra költeni sokáig kell gyűjtened hogy érdemben fejleszteni tudd.

2023. júl. 22. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondoltam hirtelen linkelek be egy pár megbízható verdát, de felesleges. Vasaló swift amit keresel. Tuningolni meg akkor kell ha van hozzá jó alap meg elég zseton. Egyébként úgy van, ahogy az egyes mondja.
2023. júl. 23. 01:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, látszik a korodból adódó gondolkodás. Pár év múlva majd rájössz, h az ilyeneket hívják "cigányautónak" és inkább ciki mint menő.

Az 1millás dízelek már megkerülték 50x a földet...

2023. júl. 23. 06:35
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
Tesla Model 3
2023. júl. 23. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Fiesta
2023. júl. 23. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
valami öreg bömöst!
2023. aug. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!