Milyen motort ajánlanátok kezdőmotornak?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el a max35kw-os jogosítványt és még nem tudtam dönteni milyen motort vegyek. A suzuki drz-400asban gondolkozok leginkabb. Annyira vagyok kezdő hogy motoroztam már tudok vezetni váltani stb de a kismotoros korszak nekem kimaradt így nincs sok tapasztalatom. ti mit ajánlotok? leginkább endurot szeretnék vagy valami sm-et. 1-1.5m ár körül2023. nov. 13. 03:24
1/8 anonim válasza:
Őszintén szerintem valami 125-250 elég lenne kezdésnek, aztán majd cserélsz később.
2/8 anonim válasza:
A drz jó kezdésnek. Vagy ugyan az a kategória az xt, xr, klx.
3/8 anonim válasza:
miert nem veszel ujat? Ilyen ezer eves szarokkal szenvedni mint a drz400… Ott a Honda CRF300L, 2,3 mil befizetsz 1-1,5 mil kezdot es utana havi 70 ezer 2 evig
4/8 anonim válasza:
Ja én se ajánlom a régi motorokat, fene se tudja mit csinált vele az előző gazdája egy új motor megbízhatósága sokkal jobb, és ha nem tetszik eladod, veszítesz rajta nemtom 200k-t? nagy ügy
6/8 anonim válasza:
#5 kicsit újítsd fel a tudásod öreg, mert ez a poén már 15 éve is lejárt cucc volt. Nem beszélve arról hogy már annál is vannak erősebb meg gyári gépek (H2R pl). Hayabusa már semmi más csak egy urban legend
8/8 anonim válasza:
Nem rossz az a drz, csak a keret szerintem necces rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!