Valóban idős a Magyar autópiac? Itt állandóan olvasom hogy kinek miylen autója van.
Figyelt kérdés
Vagy csak sok régi autó van forgalomba helyezve de nem hazsnaljak ? Vagy mi?2023. nov. 12. 09:03
21/31 anonim válasza:
22/31 anonim válasza:
Nagyon offtopik lett a kérdés a kérdező által, szóval mi is a kérdés?
23/31 anonim válasza:
#22 Nincs kérdése. Mikor ennyire elkanyarodik a téma és foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy nekik van igazuk és a válaszadók tévednek, akkor nincsen kérdés, csak kötekedni és hülyeséget beszélni jönnek ide. Klasszikus dolog ezen az oldalon.
24/31 anonim válasza:
én 2005 vásároltam egy 0km 1.6 benzin skodát valószínűleg ezt már nem cserélem le 200ekm és 10-20 év még van benne
25/31 anonim válasza:
Rengetegen jarnak oreg autokkal. A barataim is mind 2002-2007 evjarat koruli autokkal jarnak. A rokonaimnak is 2004 es 2010 kozotti autoi vannak.
Az en autom 6 eves de nem Magyarorszagon elek szoval ez nem relevans.
Nezd csak meg a totalcar muhely PRN musorat hogy milyen autokat visznek be atvizsgalasra. A legtobb auto boven elmult 10 eves.
Szerintem a magyar atlag tobb mint amit a statisztika mond mert az beleveszi azokat is akik cegre vesznek uj autot 5 evente, viszont az atlag embernek nincs cege es nem tud 5 evente uj autot kihozni a szalonbol.
26/31 anonim válasza:
Egy 2 milliós autó az pont egy 15 éves kotla szint.
27/31 anonim válasza:
1 millió alatti, 2004-ben gyártott autót használok jelenleg. Az elődje 500e alatti 2000-ben gyártott volt, 2 évvel ezelőtt cseréltem le. A családban van még egy 2008-ban gyártott autó, az kb 1,5 milliót érhet. Az az igazság, hogy nem akarunk sokkal újabb autót venni, mert ezeket olcsóbb javítani, és nem is fáj annyira, ha nekibaccák az ajtót a parkolókban. Én meg eleve szeretem a régi autókat, sokkal otthonosabban érzem magam bennük, mint az újabbakban.
28/31 anonim válasza:
Az egyik rokonom mezőgazdasági vállalkozó, sok géppel földdel. Három autója van. Egy 38éves kettes golf, egy 21éves bora és egy 18éves fabia. Nem mintha nem telne neki új bmw-re, de jobban szereti a régi technikákat és villogni sem akar és sok mindent egyedül megszerel. Amúgy kettes gold GTD-je van több 1,5millió km-el többször volt fúrva a motor, imádom! :)
29/31 anonim válasza:
#29 Az egész első és második oldal normális válaszokkal van tele, beleértve az egészet, szóval ha lehet akkor csukd be szépen a kicsi szádat és tartsd is úgy.
30/31 A kérdező kommentje:
29# mégis 25 válasz érkezett 😃
2023. nov. 13. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!