Itt nekem van elsőbbségem, ugye? A jobbról érkezőnek nem kell elsőbbséget adnom? Most tanulom a kreszt és nem teljesen világos még.
Hát, ha ez nem kereszteződés, hanem csak egy ún. "útcsatlakozás", akkor nem kell tábla. Hiszen ilyenkor az onnan kihajtás elindulásnak minősül. Kb. mintha egy parkolóhelyről vagy egy udvarról hajtanál ki az útra.
Persze jó lenne, ha kiraknák, hogy egyértelműbb legyen.
De ahogy látszik a kapuban is rossz táblát alkalmaztak, mert oda stop táblát raktak, pedig oda valójában "kötelező megállás" tábla kellene.
Nem tudom mi most ott az akutális táblázás, de ha nagyobb távokat bejársz valamivel a google linkeden, akkor szét van szpemmelve az út a főút táblával.
[link] ,18.0261341,3a,72.6y,137.34h,81.05t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJxsIp_l8yeBWEXNXAA2-1A!2e0!7i16384!8i8192?hl=hu&entry=ttu
A Google utcakép amit linkeltél, az konkrétan egy ilyen tábla mellett van, csak jobbra forgattam kicsit a kamerát.
Tehát a kérdésedre válaszolva, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!