Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hamarosan veszek egy régi...

Hamarosan veszek egy régi bogarat, a papírjai lejártak, ezt leszámítva nincs vele semmi probléma és azt terveztem, hogy valamennyire felújítom. a gyári színe ilyen világos szürkés fehér és szeretném (ha megoldható) citromsárgára átfényeztetni. (?)

Figyelt kérdés
a kérdésem az lenne, hogy a szín átírása a forgalmiba (ha egyáltalán lehet ilyet) hogyan történik, illetve kb. mennyibe fog fájni nekem az, hogy a forgalmit visszaszerezzem? nem volt még saját autóm, nem is értek ehhez, szóval ha valakinek van esteleg kedve leírni picit részletesebben, hogy ez hogy zajlik, azt nagyon szépen megköszönném. kérdeztem ismerősöket, meg próbáltam utánaolvasgatni, de nem jutottam sokra
2023. máj. 6. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

mi az hogy a papírjai lejártak?

a forgalminak nincs szavatossági ideje.

2023. máj. 6. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
lejárt a forgalmi már több mint fél éve
2023. máj. 7. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:

A forgalmi nem jár le. Max. a műszaki.

Nézz utána jobban mit veszel, mert könnyen lehet, hogy rádsóznak valamit, ami fémhulladék és soha többet nem mehet utakra.

A szín módosítása nem nagy kaland, bejelentett lakcím szerinti megyei NKH-ban elmondják pontosan. Kell majd egy szemle/műszaki pár ezer Ft-ért és új papírok

2023. máj. 7. 09:00
 4/5 A kérdező kommentje:
igen a műszaki járt le. rosszul írtam bocsi
2023. máj. 7. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:

ha a műszaki járt le az senkit nem érdekel.. ha kész levizsgáztatod, és mész vele pont. :) De a forgalminak nálad kéne lennie ha megveszed.

a színátírást majd a friss vizsgán elintézed.

2023. máj. 7. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!