Egy H7-es led izzóban ha minél nagyobb a lumen értéke, annál erősebb a fénye?
Ilyenre gondolok.
Egy 8000 lm izzó fény színe más mint egy 4000 lm izzó fény színe?
Igen, a lumen a fényerő mértékegysége, 1 lumen, 1 gyertya gyertya fényének felel meg. Tehát minnél nagyobb annál erősebb a dénye.
A belinkelt LED 6000 Kelvines, vagyis ez ténylegesen fehér.
Linkelj a 4000 lumenesről, és akkor meg lehet mondani, hogy annak másmilyen-e a színe.
A K adja meg a színét, ez 6000k színhőmérsékletű.
A lumen a fényerejét adja meg
Igen, de:
1. Az, hogy valójában mennyire lehet jól látni, az több összetevős. Az autó világításának legfontosabb eleme a megfelelő fényszórás (nevében is benne van), azaz a jó beállítás és éles vetítési kép. Ilyen kínai vackokkal ez lehetetlen. Nem fogsz vele látni semmit. Hiába 8000 lm, ha az a fény összevissza mindenhová világít, csak az úttestre nem.
2. A kínai vackoknál, mint ez is, figyelni kell arra is, hogy a hirdetett specifikációk SOHA nem igazak. Azt írja 8000 lm fényerősség, de hogy ebből mennyi az igaz... ki tudja. De szinte biztos, hogy kevesebb, csak nem tudni mennyivel.
H1-est linkeltem a H7-es helyett, bocsi. :)
Ezt akartam:
Ez is 6000 Kelvines.
4000 lumenest nem találtam az oldalon.
Van egy fontosabb tényező, mint a lumen. Igen, az a fényerő. Igen ez nagyon fontos.
De a fontosabb az, hogy mekkora az az érték, amit bemelegedve is képes leadni. Néhány esetben ez a töredéke a maximumnak.
Pld bekapcsolod, 15 percig tudja, aztán bemelegszik és hogy ne tegye tönkre magát, csökken a teljesítménye.
Ez egy olcsóbb darabnál lehet akár lecsökken tizedére is.
Valamint az aktív hűtés. Rádiód nem lesz az okozott interferencia miatt
En ajánlom neked a bevinsee-t, mint márkát.
Korrekt, jó minőségű izzók. Persze ennél konkrétan 2.5x drágább. Projektoros testben abszolút nem vakító.
A szín a kelvin, hogy hány fokos.
Legjobb a fehér, a kéket vagy a nagykn mgasat a sötét vagy esős út elnyeli.
Most láttam a h7-t amit linkeltél.
Ezzel nem lesz vetítési képed semmilyen, és vissza fogod rakni a sima h7-t
#6 "aztán bemelegszik és hogy ne tegye tönkre magát, csökken a teljesítménye"
Ja, ha feltételezzük, hogy van benne vezérlőelektronika. De ezekben az olcsó kacatokban nincsen. Néha már az is csoda, ha van benne pár ellenállás, hogy az újabb autókban ne jelezzen hibát a fedélzeti számítógép, de LED vezérlő csak a jóval drágább, minőségi, normális márkás esetekben van. Ezek meg csak szétégetik magukat és rövid időn belül tönkremennek.
Az lehet, hogy eros a fenye, de az, hogy jobban latsz vele, nem biztos.
Hiaba raksz ilyent, ha matt a foncsor, vagy gond van a latasoddal.
Lehet, olyan fos a vetitesi kepe, hogy az egbe vilagit.
Gondolom, nem szeretned, ha minden szembejovo refivel koszontene teged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!