Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol szoktatok tankolni?

Hol szoktatok tankolni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 6. 21:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
28%
Egyszerű: Tőlük veszi mindenki más az üzemanyagot. Profitjuk csak úgy lehet, ha lerontják az üzemanyagot, magyarul az adalékossal trükköznek.
2024. márc. 27. 18:35
 32/46 anonim ***** válasza:
77%
MOL, vagy Shell.
2024. ápr. 11. 11:27
 33/46 anonim válasza:
57%
oil kút
2024. ápr. 11. 13:53
 34/46 bazaltkaroly ***** válasza:
80%

Én az Auchanban, az utóbbi időben. Olcsóbb is, és minőségre sem rosszabb, hiába mondják az összeesküvés elmélet hívők, hogy rosszabb, valójában mindegyik egy helyről veszi. De nem is ez a fő pont, hanem az, hogy nincs bolt, csak kassza, és automata, így nem kell megvárni még valaki vesz hat hotdogot, meg egy egész heti bevásárlást. Csak bemegyek, meg kijövök.

#31 Nem így működik. Az üzemanyag jövedéki termék, így szigorú szabályzása van. Ha nekiállnak higítgatni, akkor a saját életükkel szórakoznának. Adalékból tudnak kevesebbet beletenni, de az nem ront az üzemanyagon, az csak extra. Olyan mintha az üzemanyag lenne a vajas kenyér, és a többi feltét az adalék. Jobbá tudod tenni, de ha nem teszel rá semmit, akkor a kenyér minősége sem fog romlani.

2024. ápr. 19. 09:07
 35/46 anonim ***** válasza:
13%
#34 Ja, csak nem mindegy, hogy 100e km után kokszos lesz a motor a kispórolt adalékok miatt és a gatyád is rámegy vagy fémtiszta és elmész még vele további 400e-t. Persze ezt sokan úgy sem értik meg, mert nem látnak bele a motorba, amikor szerelőnél meg felnyitják, akkor vonogatják a vállukat, hogy hát sz.r a gyártó. Miközben az üzemanyag volt sz.r.
2024. ápr. 19. 10:26
 36/46 bazaltkaroly ***** válasza:
89%

#35 Dolgoztam évekig egy idős, neves szerelővel. Ő is mindig az Auchanban tankolt, mert mondta, hogy megfelelően karbantartott, jó autónak nem fog ártani az Auchanos üzemanyag. Nem árulhatnak mindenféle kotyvalékot a benzinkutakon, mert azzal egy hatalmas, csoportos pert kockáztatnának meg.

Egyébként ezt a legendát már cáfolták tavaly:

[link]

2024. ápr. 19. 10:35
 37/46 anonim ***** válasza:
13%
Ne haragudj, de nem ismerem az autószerelődet. Az én autószerelőm meg mást mond. Akkor most ki győzött meg kit? Én azt gondolom, hogy ezen a ponton elválnak útjaink. Mindenki abban hisz, amiben akar. Én kitartok a véleményem mellett és ezek után sem fogok zúgkutakra járni tankolni.
2024. ápr. 19. 11:11
 38/46 bazaltkaroly ***** válasza:
83%
#37 Ne érts félre, nem akarlak meggyőzni, vagy megváltoztatni a nézőpontodat. Ha szeretnél túlárazott varázsszereket venni, akkor a te dolgod. Én csak megosztottam a tapasztalataimat, és az ismereteimet.
2024. ápr. 19. 12:30
 39/46 anonim ***** válasza:
13%
Szerinted azért veszem, mert túl van árazva? Tehetek én róla, hogy drága az üzemanyag? Azért mert valaki más kispórol belőle adalékokat, még nem fogom azt venni. Ahogyan gyümölcsitalból sem azt veszem meg, amiből kispórolják a gyümölcstartalmát.
2024. ápr. 19. 12:49
 40/46 anonim ***** válasza:
90%
Bazaltkarolynak van igaza ebben a kerdesben. 39-es sajnos teljesen fogalmatlan vagy es a szerelod is. De sajnos ez az atlag itthon, 10-bol 9 teljesen kokler. Sok meg mindig a benzinminosegre fogja a check engine lampat, mert nem ert az autokhoz. Az arkulonbozetet jobban jarsz ha inkabb karbantartasra forditod.
2024. ápr. 19. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!