Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol szoktatok tankolni?

Hol szoktatok tankolni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 6. 21:29
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
91%
Auchan mert olcsó
2023. dec. 26. 18:02
 22/46 anonim válasza:
90%

Mindig OMV-n.

És általában 100-as Maxxmotiont.

Hozzáteszem, 2 ütemű motorom van, nem zabál sokat, az a kevés pedig lehet a drágább is.

2023. dec. 27. 23:27
 23/46 anonim ***** válasza:
84%
Amelyik épp kútba esik:D
2024. jan. 20. 20:42
 24/46 anonim ***** válasza:
88%

Legolcsóbb automata kúton, Aldi, Auchan.

Ugyan annyit eszik, mint az OMV, vagy Shell benzinből.

2024. jan. 21. 10:08
 25/46 anonim ***** válasza:
64%

Tèlen csakis a shell kúton.

Jó az adalèkjuk, könnyen indul nem reszket a motor.

"Megszegtem a sajat szabályom tankoltam múlt hèten az OMV-n mert csak az esett utamba.

az Omv-s üzemanyagtól rendesen hallottam ès èreztem apadlólemezen ,hogy hablatyol a motor a kocsi elejèben!

Pedig egy igènytelen dízelmotoros öregecske Mercim van.

Nyáron nem vagyok olyan válogatós akkor nincs a motor olyan hősokknak / párának kitève ,akkor van hogy valami olcsót tankolok bele ami útbaesik. Akkor max gyengèbb de nincs nagy gond.

2024. jan. 21. 17:52
 26/46 anonim ***** válasza:
43%

"Tèlen csakis a shell kúton.

Jó az adalèkjuk, könnyen indul nem reszket a motor."

Ezt én is alá tudom támasztani, dízel autóm van. A Shell prémium (V Power) üzemanyagaiban eddig még sose csalódtam, nincs minőség ingadozás. Tankoltam már olyan gázolajat hogy azonnal check engine jelent meg a műszerfalon és akkor tűnt el amikor máshol teletankoltam gázolajjal. Sajnos nem emlékszem hogy MOL vagy esetleg más benzinkút volt ez. Shell és OMV nem lehetett abban biztos vagyok.

Vigyázzatok a dízel autókra, télen csak prémium gázolajat válasszatok!

2024. jan. 21. 20:02
 27/46 anonim ***** válasza:
48%
Shell v-power racing, havi 1 telitankot utazok el, max 1 es felet de az igen ritka. Amugy sincs nagy arkulombseg. A fuel saveval magasabb volt a fogyasztasom, ugyh. annyival nemis olcsobb.
2024. febr. 6. 15:18
 28/46 anonim válasza:
87%
Ahol udvariasak. Orlen pl.
2024. febr. 27. 10:04
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
OMV kúton, ha nem esik útban, akkor MOL. Máshol elvi okokból nem vagyok hajlandó vagyok nem vagyok tankolni.
2024. márc. 27. 18:27
 30/46 anonim ***** válasza:
57%
Mesélj már az elvi okokról. Nekem a Shell-lel annyi a bajom hogy sokan szupermarketnek nézik, 6 óra, mire ki tudom fizetni azt a k*rva tankolást, mert három pénztárosból csak egy dolgozik és az is lassan, a sok hülye autós meg az esti kenyeret is ott veszi meg.
2024. márc. 27. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!