Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Suzuki s cross még mindig a...

A Suzuki s cross még mindig a kopogos, olcsó műanyagos, hangszigetelés mentes hulladék, vagy az új sima s cross már jobb?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén autót szeretnék vásárolni.

Ár alapján a s cross a legjobbnak tűnő.

Turbós motor, ami 100 lóerő feletti.

Teszten NEM voltam még.

Vitara teszten voltam 3 éve kb, az még hulladék volt minőségre.

Ez már jobb lenne? Vagy ez is ugyan olyan hangos hulladék?

2023. nov. 6. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%
Attól még a C3 is jobb.
2023. nov. 7. 09:51
 22/25 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az utolsó hidraktív C5-ből, ráadásul az automata 240 lovas V6 dízelből kb. bármibe ülsz, fapad lesz. :D Túlzás nélkül.

Ami hasonló (de nem ugyan olyan) menetkomfortot de jobb komfortot tud nyújtani az a Superb, A6, Arteon kategória ezekből is inkább a légrugós ha lehetséges. S Cross? Ne viccelj, nem rossz autó, de jelen esetben nagyon magasan van a léc, nem egy liga. Futóműben pedig egyedül az S osztály ami hasonlót tud nyújtani, de az nem racionális anyagilag.

A PSA konszern újabb típusait pedig felejtsd el, mert sem komfort, sem minőség sem más terén nem hasonlítanak az utolsó C5-höz. Még a C5X sem, de a DS9 is egy vicc a 180 lovas hibrid hajtásával.

Egyébként ha izgalmas meg merőben más, még is méreteiben hasonló, esetleg nagyobb autót szeretnél, nézd meg a 2.4benzines Honda Accordokat és a 2010 körüli Volvo S80-V70 vonalat. Egy jó 2.4 japán vagy svéd benzin esetleg V6 nagy kasznival jó móka és talán olcsóbb is mint a VW konszern nagy autói. A menetkomfort nem lesz a C5 szintjén, de a beltér minőségérzete kárpótol.

Én a 3 liter dízel után biztos hogy nem ülnék 100-120 lovas turbó motoros autóba.

2023. nov. 7. 11:35
 23/25 A kérdező kommentje:

22# igazad van.

Úgy gondolom megtaláltam mire cserélem le.

Gyári Carlsson tuningolt C5-re.

Még szerencse hogy felmentem Mobile.de-re

2023. nov. 7. 11:59
 24/25 anonim ***** válasza:

Istenem a C5… ne cseréld semmiképp egy suzukira. Kérlek ! :)

2008-tól 2011-ig volt egy V6 HDI-m amit egy bennszülött román lerombolt a 2 darabból össze hegesztett sprinterével. Azóta visszasírom. Azután váltottam A6-ra és egyszerűen untam. A beltéri anyagok és igazából az egész autó minősége nem felelt meg az elvárásaimnak. Teljesen egyetértek 4-essel, ne ülj németbe. S80-at én is ajánlom bár nem ismerem a második szériát. Egy V8-at is meggondolnék a helyedben. Vagy egy C6 ami szintén különleges ha mindenképpen cserélni akarod.

Majd írd meg mit vettél! :-)

2023. nov. 8. 18:40
 25/25 anonim ***** válasza:
53%

#24 Az S80 Aisin automataval es Yamaha V8-al nekem is eros, ha nem a legerosebb alternativa arra amit a C5 tud, de igy nem mertem leirni. A masik ami szoba johet(ne) reszemrol a C6 de azt se mertem leirni. 😄

Jo latni hogy van hasonlo vonalakon mozgo ex Citroenes aki gondolat vagy megvalositas szintjen ki mer lepni a nemet es japan autok arnyekabol.

2023. nov. 9. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!