Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Suzuki s cross még mindig a...

A Suzuki s cross még mindig a kopogos, olcsó műanyagos, hangszigetelés mentes hulladék, vagy az új sima s cross már jobb?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén autót szeretnék vásárolni.

Ár alapján a s cross a legjobbnak tűnő.

Turbós motor, ami 100 lóerő feletti.

Teszten NEM voltam még.

Vitara teszten voltam 3 éve kb, az még hulladék volt minőségre.

Ez már jobb lenne? Vagy ez is ugyan olyan hangos hulladék?

2023. nov. 6. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#8 Ott van a 2.0tsi superb, passat, octavia is, az újabbik generációs tsi-k már elég stabil konstrukciók, jól is fogyasztanak, és határozottan érezni lehet rajta hogy van turbód, az se mellékes hogy ezekben nem szárazkuplungos 200nál széthullós dsg váltó dolgozik. Ha kifogsz egy csúcsverziót, az konkrétan kimeríti a sleeper fogalmát.
2023. nov. 6. 20:54
 12/25 A kérdező kommentje:

Na de mi egy hasonló kategória egy új scross árában? 😀

Semmit sem találtam🥹

Állítható futómű, állítható hasmagasság, xenon, sávtartó, váltó, fényre sötétedő összes tükör, elektromos csomagtér, webasto álló fűtés, elektromos, fűthető masszírozos ülés, panoráma, xenon, parkoló kereső stb...

2023. nov. 6. 20:57
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
12: egy s cross árában semmi, ez a kategória többe kerül.
2023. nov. 6. 21:00
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

#12 [link]

Tessék, én most ennyiért ezt venném.

15/25 A kérdező kommentje:

Valahogyan nehezen tudom elképzelni magam olyan autóban, ahol éjszaka kisüti a hátsó forgalom a tükörből s szemem.

Néztem Passat 7 alltrackot, de előre lépésnek ez nem mondható.

Igazából vissza olvasva a kérdésem tök értelmetlen, azért mert új, azt hittem Az scross tud is valamit.

16/25 anonim ***** válasza:
A panoráma tetőt kiveve ma a páréves hasznaltak ezt tudják, garanciával. De van panorámás is bőven. A kérdés, hogy mi a keret és a korbeli/kmbeni elvárás.
2023. nov. 6. 21:01
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
#15 Az scross passatra fordítva kb b6 szint. A b7 alltrack is lehetne akár előrelépés, ha találsz olyan felszereltséggel, ebből a 2.0tsi felejtős, a 2.0tdi veszettül bírja a chipet, a 177 lovasok szemrebbenés nélkül 220lóra húzhatóak, mindenféle komplikáció nélkül. Ezekben is volt már sávtartó, holttérfigyelő, vészfékasszisztens, elektromosan kibillenős vonóhorog, meg minden egyéb szarság.
2023. nov. 6. 21:07
 18/25 A kérdező kommentje:
17 450rh-t említette valaki😀 ezt meglesem gyorsan
2023. nov. 6. 21:10
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

"meguntam az autót." Aha.

A szervíz, szálloda, tréler... számlákat untam meg azért ültem át swiftbe. Ha hozta volna azt a megbízhatóságot meg nem fordult volna a fejemben.

2023. nov. 7. 07:07
 20/25 A kérdező kommentje:

20# te lehet, enmgem nem ismersz.

Eddig évente cseréltem az autómat, ez megvan 3. éve

2023. nov. 7. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!