Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Polo 4 tapasztalatok?

VW Polo 4 tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Milyen autó? Csak benzinesben érdekel.

Mire érdemes odafigyelni, hibalehetőségek, stb? Általában jó autó vagy problémás?

A faceliftes érdekelne főként

[link]

2023. nov. 6. 15:04
 1/8 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem volt ilyen 9n3-as Polo-m imádtam!

Nekem egy 1.4PDTDI volt, nem volt egy problémás autó, de a 3 hengeres dízel hangja botrányosan rossz. Ha ezzel együtt tudsz élni, az is élhető!

Viszonylag olcsón fenntartható, aranyos kis autó!

Nem is tudok durva hibát írni róla amíg nálam volt nekem egy 2006-os volt 2010-ben adtam el. Maximum annyi, hogy kopogós műanyag az egész beltér, tehát mai szemmel, meg már akkor is, nagyon olcsónak hat az egész autó beltere. A mai Polo-k talán szofisztikáltabbak ilyen téren.

De tényleg ajánlom, nagyon jó kis autó tud lenni!

2023. nov. 6. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekünk új kora óta (2008) van a családban egy 1.2 literes 51kw-os Polo.

Lusta szamár 1-2-3 valamit ér, 4-5 utazásra… 90-nél pörög elég rendesen és még hangos is tud lenni, fogyasztása 6-8 liter között van. Ha tudod akkor inkább 1.4 vagy 1.6 motorral vedd.

Egyébként nekünk bevált, csak a kopó alkatrészekre kellett költeni 15 év alatt, de ismerek olyat aki kb akkor vette mint mi, ugyanezzel a motorral szintén újonnan neki meg állandóan problémás.

Beltér még a 2000-s évek elején jelent meg, nem sokat változott az évek alatt. Kopogós anyagok mindenhol, semmi puha felület. Ajtókárpitok lassan kezdik megadni magukat mindben amit láttam.

Összegezve szerintem ajánlható ha nincsenek nagy elvárásaid és kell valami ami elvisz A-ból B-be.

2023. nov. 6. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen motorral vennéd? Ha van konkrét köbcenti, lóerő az is jöhet, vagy ha csak benzin/dízel kérdésnél tartasz, írd le milyen használatra szánod.
2023. nov. 7. 02:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Alapjárat csinált egy összefoglaló videót a típusról:

[link]

2023. nov. 7. 02:48
 5/8 A kérdező kommentje:
#4, ez alapján elég problémás autó.
2023. nov. 7. 12:36
 6/8 Koaxk Ábel ***** válasza:

#Kérdező

Én ugyan nem néztem meg a videót mert minek, mert nekem 4 évig volt tehát nekem egy számomra senki, 30 perc alatt ne mondja meg egy tesztben, hogy az az autó jó e vagy sem.

Ez a 9N3-as Polo 2005 és 2009 között készült!

Tulaj függő, hogy mit, hogyan költött rá, mivel olcsó autó mennyire vigyáztak rá...

Egyáltalán nem egy problémás autó, mint írtam, nem néztem meg a tesztet, de nem is kell...

Amúgy mikor ez a kocsim volt a Polo Club Hungary-be voltam, ami akkoriban a legnagyobb Polo közösség volt, nem tudom létezik e még, szóval volt időm, energiám, eszmét cserélni a hasonló autó tulajokkal!

Ha ez az autó problémás, akkor arról az tehet, aki előtte a tulaja volt!

2023. nov. 7. 13:45
 7/8 A kérdező kommentje:
#6, a videóban azt mondják el mi minden baja lehet a kocsinak az évek során, használattól függetlenül. Ebből kiindulva inkább a problémásabb autók közé sorolom. Mégegyszer: a videó alapján. Ja, és egy szaki aki mindezt elmondja.
2023. nov. 7. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 jól írod, LEHET. Ettől a listától a szerelő a profi, nem az autó hulladék... Mindenre költeni kell, csak nem mindegy, hogy 3000 forintos szilent lesz a baja, vagy a motorblokk megy tönkre.
2023. nov. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!