Volvo S80 2.8 T6 tapasztalatok?
Hétvégi autónak szeretném használni. Kirándulni, fagyizni, ide-oda menni. Van hétköznapi autóm ami BMW (F11 525d) így ismerem a majom-banán szabályt és képben vagyok azzal hogy öreg. Ahogy látom nincs túl sok fogalmad/tapasztalatod a típusról. Olyanok válaszait várom akiknek volt ilyen autója vagy ismeri a típust.
Köszi
Nekem volt ilyen céges autóm. De az ugye új volt...
Akkor nem volt vele semmi gond, szerettem is, menő is volt.
Most 20 évesen asszem nem vennék semmi pénzért.
Presztízse nincsen már, baja nyilván annál több. Miért lenne jó bárkinek? 🤔
Vedd meg, mire vársz, ha bele akarsz ülni egy ilyen autóba,
ugyis csak idő kérdése, hogy betiltsák a belsőégésű motorral működő autókat, vagy legalábbis vmi időkorlátot toljanak rájuk.
Ha megnézed mindenki szabadulna a régi prémiumoktól, ráadásul mi pénzt kérnek el értük, 10éve w140 s500 itt a környéken 400ért sem ment el...
Ezeknek a belseje nagyon csúnyán öregszik.
A bőrülés és bőrös felületek ennyi idős korukra lényegében menthetetlenek, a kapcsolók szerencsére nem olyanok mint a VW konszernben, így azok legalább nem hámlanak.
15-18literes fogyasztás.
Az automata váltó ezekben 200.000km után felújítós lesz. Az nagyjából 7-800.000ft költség.
Nem ajánlom ennyi idősen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!